Jokavuotinen must -juttu messari tuli käytyä läpi kaksipäiväisenä. Lauantaina cardeilla oli tuomarinmuutos, mistä en ollut kovin innoissani. Itävaltalaistuomarin tilalle tuli suomalainen, ja niin kuin arvelinkin, Siri ei aiheuttanut hänessä ihastumista. Valioluokassa oli 4 narttua ja jäimme jumbosijalle ERIllä. Sekä koiralla että emännällä oli vähän vaikeuksia kehässä. Siriä ei taas olisi voinut vähempää kiinnostaa koko touhu, ja multa meinasi koko ajan tippua kengät jalasta. Kilpailuluokan kierroksen vedinkin sukkasillani! Kengät olivat samat kuin aina ennenkin, mutta uudet, liukkaat sukkahousut olivat virhevalinta.

Sunnuntai menikin sitten jo vähän paremmin. Kehän laidalla oli tosi leppoisa ja mukava tunnelma, kengät oli vaihdettu toisiin ja Sirikin ravasi vauhdikkaammin. Tuloskin oli hitusen parempi, mutta silti meidän normisettiä messarissa eli ERI3. Kehän jälkeen kiersin rotukopit ja myyntipisteet normaaliin tapaan. Sitten olikin näyttelyvuosi pulkassa!

SWCS ry:n Vuoden corgi -kisassa sen sijaan pärjättiin yllättävänkin hienosti. Siri oli Paras cardigannarttu -sarjan kuudes! Aikaisempina vuosina emme ole edes osallistuneet, koska emme ole pahemmin PN -sijoituksia saaneet ennen tätä vuotta. Lahden ryhmänäyttely tammikuussa jätetään tällä kertaa väliin, koska Liettua kutsuu tammikuun lopussa. Kymenlaaksosta lähtee 4 naisen porukka kokeilemaan näyttelyonneaan Kaunasiin. Saa nähdä, kuinka käy!

siri_riksu2.jpg

(kuva: Tiia Salosaari)