Kauan on mennyt taas edellisestä päivityksestä... Messarin jälkeen piti lähteä helmikuussa Seinäjoen näyttelyyn, mutta korona esti ne(kin) suunnitelmat ja näyttely peruttiin. Seuraavan kerran oltiin kehässä maaliskuun lopulla Lahden messuhallissa, jossa Siri sai EH:n Juha Putkoselta. Koronakiloja oli vähän kertynyt talven aikana ja vyötärö oli hieman kateissa. Siriä ei sinä päivänä myöskään huvittanut yhtään esiintyä, niin kuin olisi märkää rättiä vetänyt perässään...

Seuraava näyttely oli sekin Lahdessa. Raviradan vappunäyttelyssä Siri ravasi jo ihan eri lailla, minäkin sain ottaa juoksuaskelia kehässä. Irina Poletaeva antoi hänkin EH:n. En ollut yrityksistä huolimatta saanut Siriä laihtumaan tarpeeksi, joten liika läski ja liian urosmainen ja raskas olemus alensivat palkintosijaa. 

sirikotkassa.jpg

18.6. lähdimme Sirin kanssa Kotkan KV-näyttelyyn julkisilla kulkupeleillä. Puksutimme junalla Kotkaan ja otimme taksin Katariinaan. Päivästä tuli aika pitkä, kun jouduimme huonojen juna-aikataulujen vuoksi lähtemään monta tuntia liian aikaisin. Siri oli harvinaisen pirteän oloinen siitä huolimatta. Se haluaa normaalisti aina mennä suoraan häkkiin makoilemaan, kun pääsemme näyttelypaikalle, mutta tällä kertaa se hengailikin mun kanssa nurmikolla, kun nautiskelin eväitä ajankuluksi. Ympärillä pyörivä lokkilauma oli myöskin mielenkiintoinen Sirin mielestä. Ennen kehän alkua alkoi sataa, mutta se taisi haitata enemmän emäntää kuin koiraa. Esiintyminen meni suorastaan loistavasti, ainoastaan tuomarin kahiseva kertakäyttösadetakki pelotti hieman. Arvostelu oli todella hyvä, mutta SA  jäi kuitenkin saamatta. Johtuiko sitten karvattomuudesta vai mistä, en tiedä. Näyttelyn päätyttyä kävelimme Katariinasta sataman junapysäkille upeassa kukkaloistossa olevan Sapokan puiston läpi. Matkalla Siri hurmasi pari ohikulkijaa ja kerjäsi parit rapsutukset. Junamatka meni mukavasti, ja ehdimme vielä Valkealan bussiinkin, jolla huristimme kotiin. Mukava retki ja reipas matkakaveri!

siri_kotkakv.jpg

(kuva Johanna Rekola)

Sitten Leevin kuulumisia. Kävimme eläinlääkärissä keväällä puolivuotistarkissa nivelrikon tiimoilta. Lääkäri totesi, että papparainen on niin hyvässä kunnossa kuin voi olla eikä nivelrikko ole mennyt huonompaan suuntaan. Entiseen malliin porskutetaan. Aina välillä on jotain pientä häikkää etujaloissa, mutta se on ohimenevää eikä huonoja päiviä ole kovinkaan usein. Leevi vietti 18.6. 12-vuotispäiväänsä ja sai lahjaksi pehmopossun ja tietysti täytekakkua!

leevi12v.jpg