Tänään oltiin poikien kanssa Kymen Koirapalvelun tottisharkoissa, treenattiin vähän pujottelua, pöydällä oloa, luoksetuloa ja liikkeestä istumista ja seisomista. Taavi oli niin intoa piukassa, että haukkui ekat 15 minuuttia ja näykki jaloista. Pitkä harjoitustauko oli vähän tuonut patoutunutta energiaa...  Kontakti oli kuitenkin ihan hyvä, kun Taavi vähän rauhoittui. Meidän lisäksi paikalla oli vain yksi koira, jolle Taavi tapansa mukaan haukkui ensin, mutta malttoi sitten keskittyä omaan suoritukseensa.

Hiskillä meni ihan mukavasti, keskittymiskykyä riitti tällä kertaa koko tunnin ajaksi. Ensin se vinkui Taavin perään, mutta muisti sitten, että se mammahan on siinä vieressä ja siltä saa namia, kun sitä katsoo! Jalkojen välistä pujottelu meni vallan mainiosti ottaen huomioon, miten vähän sitä on harjoiteltu ennestään. Luoksetulokin onnistui kertayrittämällä, vaikkei sitä olla harjoiteltu kotona juuri ollenkaan! Ajattelin, että poitsu lähtee varmaan haahuilemaan jonnekin muualle...

Hyvä fiilis jäi harjoituksista, ja pojatkin oli aika väsyneitä treenien jälkeen. Jospa pakkaset pysyisi kohtuulukemissa, ja päästäisiin käymään harkoissa taas säännöllisesti.