Lauantaina oli vuorossa kotinäyttely Kouvolan raviradalla. Päivä oli kuuma, mutta ajattelimme, että tämähän olisi vain pikapyräys: matkoihin 5 minuuttia suuntaansa, vähän aikaa kehän laidalla ja kotiin! Loppujen lopuksi olimme reissussa kaksi ja puoli tuntia, kun kehä oli aika reippaasti myöhässä. Irlantilainen tuomari Geraldine Mulrooney oli hidas ja perusteellinen, mutta antoi silti kaikille ERIn. Yhden sinisen läpyskän taisin nähdä koko aikana...



Leevi esiintyi ehkä paremmin kuin koskaan! Ei yhtään laukka-askelta eikä tuomarin nuoleskelua eikä mitään muutakaan ylimääräistä seuhtaamista. Ihan kuin se olisi tiennyt, että valioluokassa ei enää tarvitse mielistellä tuomaria! :D Arvostelu oli pelkkiä ylistyssanoja: Dog of great quality!



Valioluokassa oli peräti viisi koiraa ja Leevi oli yllättäen toinen! Se voitti pari todella kovaa nimeä, esimerkiksi isänsä. Lopputulos oli ERI2 SA PU3.

Seuraavana päivänä olimme Heinolassa, tällä kertaa vesisateessa. Tuomari oli myöskin irlantilainen, Marie Butler. Hyvin perusteellinen oli tämäkin täti pysyen kuitenkin aikataulussa. Arvostelussa ei ollut tälläkään kertaa mitään negatiivista, mutta Leevin hurmurintaidot eivät tehonneet SA:n arvoisesti. Leevi oli valioluokan neljäs (jälleen viisi koiraa valioissa).



Heinolasta minä ja Leevi suuntasimme sitten Savonmualle Anttolaan kasvattajan mökille, mutta siitä lisää seuraavassa tarinassa...