Olimme KSSK:n järjestämässä mätsärissä Leevin kanssa helatorstaina 2.6.11. Paikkana oli Kouvolan Citymarketin parkkipaikka. Osanottajia oli aika vähän hienosta säästä ja vapaapäivästä huolimatta. Ehkäpä 8 euron hintainen osallistumismaksu karkotti hieman koiraväkeä...? Leevi pääsi juuri ja juuri vielä pentusarjaan, joka olikin hienosti jaoteltu isoihin ja pieniin pentuihin (siis koon mukaan). Parinamme oli viisikuinen englanninbulldoggi, joka ei oikein olisi halunnut liikkua kehässä, mutta hurmasi tuomarin saaden punaisen nauhan. Tuomari sanoikin, ettei tehnyt valintaa esiintymisen perusteella... ;)

Leevi otettiin jatkoon sinisten kehässä ja oli lopulta hienosti toinen! Pikkupoika oli aika väsynyt ja kuumissaan eikä jaksanut seistä kunnolla. Ja seisoi hienosti tietenkin taas silloin, kun tuomari katsoi muualle... Palkinnoksi saimme ruusukkeen, palkintolaatan, sukat, puruluita, suklaalevyn ja eläinkaupan lahjakortteja eli kaikille kaikkea!

Kävimme myös yhtenä iltana Kyykoskella retkellä. Pojat juoksentelivat metsässä niin kovasti, että jopa Leevi hyytyi jo loppuillasta! Muuten oli oikein mainio retki, mutta voi sitä hyttysten määrää...