Ulla noukki meidät taas tuttuun tapaan kyytiin lauantaiaamupäivällä ja sitten huristeltiin sumuiseen Lahteen. Lahden uusittu messuhalli tuntui oikein tilavalta, mutta lattiat olivat aika liukkaat. Yksikään esittäjä ei kaatunut, mutta koirat vähän luistelivat kehässä. Tuomarina oli hollantilainen Pamela Runderkamp, joka tuntui pemuihmisten mielestä antavan varsin mielenkiintoisia arvosteluja. Arvelin etukäteen, että tänään tulee joko tämän vuoden ensimmäinen EH tai sitten menee todella hyvin. Onneksi jälkimmäinen vaihtoehto oli oikea... Cardeja oli mukana huikeat 42 kappaletta ja joukossa tuntui olevan myös ensikertalaisia. Narttuja oli paljon enemmän kuin uroksia. Urosten valioluokassa oli peräti 7 koiraa ja aika kovia nimiä oli mukana, joten oletin, että voisimme ehkä olla korkeintaan neljänsiä. Pari koiraa sai EH:n, joten viiden parhaan joukossa oltiin varmasti. Leevi esiintyi todella hyvin ja osasi jopa seistä! Tuomari tykkäsi kovasti Leevin luonteesta ja näköjään myös ulkonäöstä, sillä saimme yllättäen kakkossijan ja SA:n! Paras uros -kehässä olikin sitten vain 5 koiraa, yksi avoimesta luokasta, kolme valiota ja yksi veteraani. Leevi sijoittui myös PU -kisassa toiseksi ja koska voittaja oli jo C.I.B., Leevin varaCACIB tulee vahvistumaan oikeaksi CACIBiksi! Kahta CACIBia toivoin tälle vuodelle ja kolme tuli! Lisäksi saimme huippupisteet vuoden corgi -kisaan!

Kirsin kasvateilla eli Trafox-koirilla meni nartuissa enemmän kuin hyvin ja ne kaikki pääsivät paras narttu -kehään, joten minä pääsin esittämään Rillaa. Seisottaminen oli helppoa Leeviin verrattuna, mutta ravatessa Rillaa piti kaikin voimin houkutella eteenpäin. Tulos oli sama kuin uroksissakin eli toiseksi tultiin ihan oikean CACIBin kera! Sitten pääsin vielä elämäni ensimmäistä kertaa kasvattajaluokkaan Rillan kanssa. Kasvisryhmiä olikin kaksi, Imago's ja Trafox, joista jälkimmäinen veti pidemmän korren. Emme kuitenkaan jääneet isoon kehään.

lahti_kv_13%20047-normal.jpg

Muutama päivä sitten olin mielessäni päättänyt, että ensi keväänä pitää päästä Latviaan näyttelyyn. Kysyinkin Kirsiltä vaivihkaa, että onkohan hän menossa ja mahtuisikohan kyytiin... Vastaus tuli heti, että totta kai! Seuraavana päivänä Kirsiltä tuli jo viesti, että matka on tilattu...! Tuomarilistojakaan ei ole vielä julkaistu, mutta eiköhän siellä jotain itäeurooppalaisia ole...? Tilauksessa olisi yksi serti ja yksi CACIB ja kyllähän se voittajatittelikin olisi ihan jees! Sitä odotellessa...