Pitäisiköhän vähän päivittää blogia välillä... Johan tässä taas pari kuukautta vierähtikin. Leevi on seikkaillut metsissä päivälenkeillä. Nyt on NIIN ihana kävellä metsässä, kun ei ole lehtiä puissa, ei ole lunta, pikkupolutkin näkee hyvin ja sääkin on ihan sopivan lämmin/viileä pitkiin lenkkeihin. Ainoa miinuspuoli on se, että vettä on kaikkialla. Läheisen joen vedenpinta on varmaan 30 senttiä tavallista korkeammalla.







Vesi ei kuitenkaan Leevin mielestä ole liian kylmää uimiseen ja kahlailuun... Kuvat ovat Lappalanjärveltä. Meinasin kävellä särkkien niemennokkaan asti, mutta kävelemättä jäi, kun vesi oli katkaissut polun.



Yhtenä päivänä käytiin moikkaamassa tuttuja corgeja Niinistössä, kuvassa Leevi Saku-pemun kanssa. Sakun kanssa on kiva temuta, kun molemmilla pojilla riittää tuota energiaa...

Näyttelyrintamalla harvennan varmastikin jatkossa kisoja, mutta talviaika nyt on muutenkin hiljaiseloa siinä suhteessa. Seuraava koitos olisi Helsinki Winner vajaan kolmen viikon päästä ja aikatauluja tässä kovasti odottelen. Tarkoitus olisi mennä junalla Pasilaan. Helsinkiin on tulossa ainakin Leevin veli Eddy Pietarista, joten jonkun näköistä "sukukokousta" on tiedossa. Olen myöskin vähän alustavasti mietiskellyt Tallinnan reissua huhtikuulle, josko saisi lähdettyä Tallinna Winneriin yrittämään titteleitä. Matkaseura on vielä vähän hakusessa, mutta yksi mahdollinen lähtijä on kiikarissa. Katsotaan, mitä tästä kehittyy.