Vuosi on lopuillaan, ja uutta odotellaan. Mayojen mielestä maailma loppuu vuoden päästä, mutta itse yritän ajatella positiivisemmin... Tämä vuosi oli Leevin vuosi. Pikkupoika keräsi aikamoisen määrän pyttyjä ja ruusukkeita sekä kaksi titteliä. Kotioloissa Lemmu ilahdutti pelkällä aurinkoisella olemuksellaan ja hännänpyörityksellään. Toivottavasti menestys jatkuu ensi vuonnakin. Tavoitteena olisi ainakin FI MVA -titteli.

Poikia kuvattiin tänään Kymen Koirapalvelun esittelyvideolle. Hiski esitteli jäljestystaitojaan, Taavi tottisteli ja Leevi temppuili ja näyttelyharjoitteli. Saa nähdä, kenestä tulee julkkis ja missä videota voi nähdä... Urheasti pojat esiintyivät hirveässä talvimyrskyssä. Tuuli taivutti puut kaarelle, välillä tuli ravakka vesikuuro ja niin poispäin. Lumet sulivat jälleen pois, joten jäljestysmaastot ovat ainakin vielä käytettävissä. Pojat kyllä varmaankin toivovat lunta, mutta ihan kiva tuolla sammaleellakin on kävellä metsässä.

Joulu meni löhötessä ja mässätessä. Pojat saivat aattona ruoaksi niin isot kalkkunansiivet, etteivät ne jaksaneet syödä niistä kuin puolet. Joulukuusikin pysyi pystyssä, vaikka välillä pikkupojat törmäilivät kuusenjalkaan leikin tuoksinassa. Huomasi kyllä, että niille oli joulunalusviikkojen aikana kertynyt ylimääräistä energiaa, kun olivat raukat joutuneet olemaan päiviä yksin kotona.  Sitten kun vielä selviäisi uudenvuoden raketeista, niin hyvä olisi! (Onhan tässä viime aikoina saanut jyrinöistä esimakua maanjäristysten muodossa...) Anyway, hyvää uutta vuotta kaikille!!!