27.2. matkasimme Piritan ja pemujen kanssa Koillis-Sawo Show'hun Tuusnimen taimitarhalle. Ajomatkaa tuli melkein 4 tuntia suuntaansa, mutta nohevastihan se meni. Näyttely oli kuulemma viimeistä kertaa perinteisessä paikassaan kasvihuoneilla. Muovihuone oli yllättävän lämmin, vaikka ulkona oli kymmenisen astetta pakkasta eikä aurinkokaan ihan täydeltä terältä paistanut. Ainoa miinuspuoli huoneessa oli katolta aika ajoin valuvat lumimassat, jotka tulivat seiniä pitkin alas aika kovaäänisesti. Nuoret koirat tuntuivat säikkyvän ääniä melkoisesti, tosin meille niistä ei ollut haittaa.

Tuomarina oli reilu kuukausi sitten Lahdessakin ollut Maija Mäkinen, joka kirjoitutti Leevistä aika lailla samanlaisen arvostelun kuin viimeksi. Linja siis pitää! Tälläkin kertaa saatiin ERI ja SA, ja voitettiin vielä valioluokkakin, jossa kisasi peräti neljä koiraa! Tuomarin sanoin: "Porukan pienin voitti." Ainoastaan kaksi urosta sai SA:n, joten pitkästä aikaa oli tiedossa varma PU-sijoitus. Tuomari pyöritti Leeviä ja veteraaniurosta ainakin 7 kertaa kehän ympäri, kun ei osannut päättää. Kummastakin löytyi hyviä ja huonoja puolia, mutta lopulta vetskun linjakkaat muodot veivät voiton ja olimme siis kakkosia. Hieno suoritus!

Maaliskuun puolivälissä alkoivat taas hienot hankikelit. Puolitoistatuntinen aamulenkki Saarennon pelloilla tuotti monta hyvää valokuvaa myyriä metsästäneestä Lenni-pojasta. Saalistustyylistä tuli mieleen kettu tai jääkarhu: pinta etutassuilla rikki ja kaivamaan!

IMG_6005.jpg

IMG_6014.jpg