Kymenlaakson Sennen järjesti Kouvolan Mansikka-ahon kentällä mätsärin. Hiekka pöllysi mukavasti ja kaikki koirat näyttivät äkillisesti harmaantuneilta... Aurinko onneksi paistoi ja oli lämmin. Corgeja olivat edustamassa Leevin lisäksi pemutyttö Flink ja cardipoika Sisu. Tuomarina oli meidän tuttu näyttelytreenien vetäjä, joka on kovin ihastunut Leeviin. Leevi esiintyi pennuissa punaisen nauhan arvoisesti, mutta punaisten kehässä jäätiin täpärästi ilman sijoitusta. Tuomari kätteli meidät viimeisenä ulos ja pahoitteli kovasti... :D Flink sen sijaan voitti punaiset pennut ja oli lopulta BIS6!

Ja voi sitä hännän pyöritystä...!!! Kun tuomari oli vieläpä tuttu ihminen, niin Leevin pyllyhän meinasi lähteä lentoon! Alussa vähän häslättiin ja laukattiin, mutta punaisten kehässä Leevi ravasi todella hienosti eikä takapuoli vajonnut kertaakaan maahan. Todella tyytyväinen pitää olla pikku-ukkelin esitykseen. Lopussa se malttoi jo keskittyä ja ottaa kontaktia. Tämä viikonloppu oli hyvää harjoitusta ensi lauantain Haminan näyttelyä varten. Tulipahan kokeiltua sekin, miten Leevi jaksaa esiintyä kahtena päivänä peräkkäin (ihan mainiosti!). Kesällä kun tulee olemaan näitä kaksipäiväisiä koitoksia useampikin.

Leevi alkaa osoittaa jo aikuistumisen merkkejä siinä, että muut nuoret urokset ovat punainen vaate. Vuoden ikäiselle Sisu-corgille piti murista joka välissä, kun katseet vähänkin kohtasivat. Sitten vaan ukko selälleen syliin ja rauhoittumaan. Onneksi Sisun oleskelu kehän laidalla ei häirinnyt Leevin esiintymistä. Minun esiintymistäni sen sijaan häiritsi iskias, mutta onneksi pahimmat kivut eivät tulleet kehässä... Näillä eväillä siis mennään Haminaan. Keskiviikkona olisi vielä yksi mätsäri, mutta säätiedotus lupailee sadetta, joten saatamme hyvinkin jättää sen väliin.