Siri täytti tänään 3.4. 16 viikkoa, ja sen kunniaksi käytiin rokotuksilla. Siri sai myös passin, jotta päästään sitten matkustelemaan myöhemmin. Painoa on kertynyt tasan 8 kg. Siri on tosi reipas, rohkea ja kiltti vekara, joka antaa mamman nukkua aamuisin eikä tuhoa tavaroita. Tähän mennessä ainoastaan yksi kukkaruukku on mennyt rikki ja yksi kengännauha on syöty melkein poikki (tosin ei omista kengistäni!).

IMG_9630.jpg

Korvia piti vähän teippailla, kun eivät meinanneet nousta. Varsinkin toista korvaa täytyi pitää viikko teipattuna, kun se lörpsähti aina sivulle. Ulkoilua on harrastettu lähinnä pihalla, mutta muutaman kerran viikossa ollaan tehty kilometrin pituinen hihnalenkki. Hihnassa ja pannassa kävely menee jo tosi sujuvasti.

IMG_9620.jpg

Leevi-setä on ottanut huolehtivaisen isoveikan roolin. Se ei halua lähteä edes lenkille, jos Siri jää yksin sisälle. Koirilla on kyllä hauskaa keskenään, ja Leevin tylsät päivät ovat mennyttä aikaa. Lehmän hermotkin kiristyvät hetkittäin, mutta mitään isompia kärhämiä ei ole tullut.