Perjantaina lähdettiin Leevin kanssa reissun päälle. Leevi matkusti ensin perävaunussa Kouvolaan ja sieltä mentiin junalla Lappeenrantaan. Ulla tuli hakemaan meidät asemalta. Leevi vietti helteisen iltapäivän kolmen tyttöcorgin seurassa juosten ja leikkien ja kivaa oli! Pikku-Sinna oli Leevin kimpussa koko ajan, mutta kiitettävästi pojan hermo piti.

lprmikkeli%20007-normal.jpglprmikkeli%20005-normal.jpg

Lauantaiaamuna taivas olikin jo pilvessä, mutta säästyimme onneksi sateelta. Pakattiin auto ja lähdettiin kohti Mikkeliä Leevi ja Rilla kyydissä. Mikkelin näyttelyyn oli ilmoittautunut cardeja peräti 22 kpl. Leevin velikin oli tullut paikalle Pietarista asti! Tänä vuonna tuntuu olevan paljon cardeja näyttelyissä ja jo valioluokassa on kova kilpailu! Tälläkin kertaa urosten valioluokassa oli viisi koiraa. Niistä kaikki saivat ERIn ja järjestys oli Aku, Sulo, Leevi, Manu ja Eddy. Kolmelle ensimmäiselle tuli SA. PU-kehässä kierrettiin rinkiä oikein urakalla ja hiki valui... Tänään meille ei kuitenkaan tullut sijoitusta, joten kiitos ja näkemiin. Arvostelu oli saksaksi, mutta ymmärsin siitä sen verran, että liikkeet olivat hyvät, pää, silmät ja korvat olivat oikeanlaiset ja koira oikeankokoinen. Tulos siis VAL ERI3 SA. Rilla voitti luokkansa, mutta jäi jälleen kerran ilman SA:ta. Harmi, sillä PN-kisassa oli vain kaksi koiraa.

Olin harjoitellut Leevin kanssa seisomista viikon ajan ja kyllähän se näkyi: Leevi malttoi seisoa aika mukavasti tällä kertaa. Harjoituksia täytyy kyllä jatkaa, sillä seuraavassa näyttelyssä ei anneta kehässä istumista anteeksi...

leevimikkeli2-normal.jpg(kuva: Minna Huusko-Pitkänen)