Vanha vuosi on takana ja nyt opetellaan kirjoittamaan luku 2011. Tänä vuonna kierrellään kehiä Leevin ja Hiskin kanssa Taavin viettäessä hyvin ansaittuja "eläkepäiviä". Ensi viikolla korkataan Leevin näyttelyura Lohjan pentunäyttelyssä pikkupentuluokassa, vaikka pikkujätkä onkin silloin jo seitsenkuinen (paria päivää vaille). Aikataulujen mukaan siellä ei sitten muita cardeja olekaan, joten NYT se kauan kaivattu KP olisi poikaa... Vähän jäi kirvelemään se viimetalvinen pentunäyttely, jossa Hiski oli ainoa urospentu eikä sitä KP:ta tullut!

Hiskin kanssa voi nyt alkaa vähän taktikoimaan ja valkata ne näyttelyt, joissa voisi olla suosiollinen tuomari... Vaikka tuntien luonteeni en malta kuitenkaan taktikoida ja Hiski on mukana joka paikassa. Viron reissu olisi suunnitelmissa heinäkuussa ja sieltä lähdetään hakemaan Hiskille SERTiä ja Leeville kenties kahta junnuSERTiä. Tosin sitten olisi käytävä kyllä hakemassa se kolmaskin... Tai kyseltävä, ottaisiko joku Virossa käyvä corgisti Leeviä mukaan. No, se on sen ajan murhe.

Nyt nautitaan talvesta ja Leevin ihanasta pentuajasta. Kunpa ne olisivat vähän kauemmin pentuja... Leevistä tulee varmaan isona mäkihyppääjä, sen verran vauhdikkaasti se ottaa vauhtia lumikasan päältä. Kesällä voisi ajatella kuulantyöntäjän tai moukarinheittäjän hommia. Pikkupoika on nyt vasta oppinut nostamaan jalkaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Jalannosto tosin useimmiten unohtuu, mutta ehkä se hetkittäin tajuaa olevansa MIES.