Perjantaina lähdettiin junalla jyskyttämään kohti Joensuuta joukkueella Leevi, minä ja hoitotäti. Matka meni mukavasti ja nopeasti (3 tuntia), ja asemalta suunnistettiin kohti hotelli Cumulusta. Sääennusteet olivat luvanneet kaatosadetta, mutta Joensuussa oli puolipilvistä ja varsin lämmintä. Jokunen tunti lepäiltiin koiria täynnä olevassa hotellissa ja sitten lähdettiin katselemaan kaupunkia. Tosin minun piti käväistä siinä välissä vaatekaupassa ostamassa uusi paita, koska olin onnistunut söhrimään näyttelyasusteeni jo matkalla. Olin käynyt Joensuussa kaksi kertaa aiemminkin, mutta olin nähnyt kaupungista vain Prisman ja raviradan, joten oli kiva vaihteeksi nähdä jotain muutakin.

Lauantaina aamupäivällä lähdettiin kävelemään pilvisessä, mutta ihan mukavassa säässä kohti ravirataa ja koiranäyttelyä. Tuttuja löytyi taas kehän laidalta ja odotteluaika meni nopeasti. Valioluokassa oli kolme koiraa: Leevi, Aku ja Sulo. Sulo veti pisimmän korren ollen lopulta PU4. Leevi sai SA:n ja Aku pelkän ERIn. PU-sijoitukset menivätkin Suloa lukuunottamatta junnuille ja nuorille. Pääsin tosin vielä uudestaan kehään esittämään avoimen luokan narttua, jonka tulos oli ERI2 SA.

joensuu13%20017-normal.jpgjoensuu13%20020-normal.jpgPU-kehä

joensuu13%20012-normal.jpgIsä ja poika - Imago's Xmas Party 'Aku' ja Leevi

joensuu13%20045-normal.jpgMinä ja Jojo (Taigatähden Afrodite)

Katselin cardien jälkeen vielä pemukehän ja puoli neljän paikkeilla lähdettiin kävelemään takaisin hotellille. Leevi otti torkut...

joensuu13%20071-normal.jpgSunnuntaina homma jatkui toisella kansainvälisellä näyttelyllä. Mukana olivat melkein samat naamat, joitakin koiria (lähinnä uroksia) oli jäänyt pois. Ja sehän sopi meille! Leevi oli valioluokassa ainoa koira ja sai ERI:n ja SA:n. Uroksia oli vain neljä, joista 2 junnuja ja yksi veteraani, joten se kauan odotettu CACIB oli varma nakki jo ennen PU-kehää! Junnu-uros voitti (kuten edellisenäkin päivänä) ja Leevi oli hienosti PU2. Ei siis tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin!

joensuu13%20073-normal.jpgjoensuu13%20080-normal.jpgjoensuu13%20102-normal.jpgNyt olisi 2 CACIBia kasassa ja loput kaksi hankitaan kyllä varmasti vielä!

Juuri rautatieasemalle tultuamme alkoi sataa, joten keli suosi meitä tällä kertaa. Taas puksutettiin kolme tuntia takaisin Kouvolaan, ja tällä kertaa lemmikkivaunussa oli aika tiivis tunnelma: 9 koiraa pienessä vaunussa. Pari hieman kovaäänistä ja hermoillekäyvää kanssamatkustajaa (siis ihmisiä) venyttivät hiukan hermoja, mutta perille päästiin ehjin nahoin ja hyvissä voimissa. Sitten muutama lepopäivä väliin ja Kouvolassa jatketaan harjoituksia lauantaina!