Syksy etenee vääjäämättä kohti talvea, mutta pojista tämä aika ei suinkaan ole masentavaa! On ihania kuralammikoita ja juuri sopivan viileä ilma temmeltämiseen! Hiski kävi Kymen Koirapalvelun järjestämässä jäljestyskisassa ollen hienosti toinen!!! Palkinnoksi saimme yhden ilmaisen koulutuskerran. Ideana oli löytää kuusi esinettä jäljen varrelta mahdollisimman nopeasti. Voittajan aika oli 5 minuuttia ja Hiski oli minuutin hitaampi ja löysi kaikki esineet. Ensi syksynä voisi ehkä kokeilla jo ihan oikeaa MEJÄ-kisaa...?!?

Leevi on ilmoitettu messariin molemmille päiville, ja toivon hartaasti, että saisin silloin vapaan viikonlopun. Jos näin ei käy, suunnitelma B on olemassa. Leevillä on sama tilanne kuin Hiskillä viime vuonna eli se pääsee vielä juuri ja juuri junnuluokkaan. Hiskihän voitti silloin luokkansa, koska oli kehittyneempi kuin kilpakumppaninsa ja Leevillä olisi nyt sama etu puolellaan. Myöskin pahimmat kilpakumppanit ovat jo liian vanhoja junnuihin, joten junnutitteleihin olisi hyvät mahdollisuudet.

Erikoisnäyttely on kolmen päivän päästä ja junioriuroksiin on tulossa vain 6 cardia! Suurimmissa luokissa on yli 20 koiraa ja koko näyttelyssä yli 140 cardia. Aika huikeaa... Pääsen esittämään myös Leevin siskon, kun junioriluokat eivät mene onneksi päällekkäin. Mahtava päivä varmasti tulossa! Saimme myös ilouutisia, että jostain meidän pojasta on tullut (taas!) kalenteripoika! Taavi pääsi tämän vuoden corgikalenteriin ja ensi vuoden kalenterissakin on meidän ottama kuva...

(c) Henri Änäkäinen

Tässä vielä mitalikolmikko jälkikisoista: keskellä voittaja Ukko, oikealla kakkonen Hiski ja vasemmalla kolmonen Kara.