Lauantai-iltana rakensimme näyttelypaikkaa iltaseitsemästä kymmeneen. Talkooporukkaa oli aika vähän, mutta onneksi avuliaita näyttelyyn osallistujia riitti sen verran, että tärkeimmät jutut saatiin illalla valmiiksi. Näyttelypäiväksi oli luvattu sadetta, joten vedentuloon piti varautua. Kaikkien telttojen kasaaminen ei onnistunut, mutta onneksi plan B oli olemassa.

Näyttelyaamuna klo 6,30 saavuimme paikalle. Pokaalit piti järjestellä kehiin, roudata palkintoruokasäkit telttaan, kiinnitellä opastekylttejä ym. hommelia. Aamu oli kiireinen, mutta kun homma lähti käyntiin, se tuntui rullaavan omalla painollaan eikä mulle jäänyt muuta hommaa kuin huolehtia ruokasäkkien kantamisesta kehiin. Kehäsihteereillä oli homma hallussa koko ajan ja kaikki sujui todella jouhevasti. Leevillä oli pitkä päivä kökätä häkissä, mutta ehdin aina välillä käyttää sitä jaloittelemassa. Mea esitti Leevin hienosti valioluokassa. EH tuli leveiden etuliikkeiden ja lyhyiden takaliikkeiden takia, mutta muuten tuomari kyllä tykkäsi. Kehän jälkeen Leevi joutui pikkupoikien piirittämäksi, ja sehän nautti rapsutuksista täysin siemauksin.

Palkinnot löysivät uusiin koteihinsa, kaikki sujui hyvin ja paikka pysyi siistinä. Näyttelyn jälkeen ei montaa roskaa nurmikolla näkynyt, joten fiksua näyttelyväkeä oli paikalla.Kehuja tuli kovasti hyvistä järjestelyistä ja hienosta näyttelypaikasta. Kuuden ihmisen voimin me saatiin hieno näyttely kasaan! Upea suoritus, vaikka itse sanonkin! Pilvetkin pitivät hanat kiinni koko näyttelyn ajan. BIS-kehien loputtua jyrähti pari kertaa ja satoi 15 minuuttia (juuri sen verran, ettei saatu telttoja kuivina kasaan). 16,5 tuntia oli päivällä pituutta ja olo oli sen mukainen, mutta päällimmäisenä tunteena oli kuitenkin tyytyväisyys. Espoossa näemme sitten ensi kesänä lisää erkkaritohinaa.

IMG_7932.jpg