28.2. järjestettiin Kuopiossa welsh corgien erikoisnäyttely. Paikkana oli Musti & Mirri -areena, joka olikin oikein mainio näyttelypaikka. Halli oli lämmin ja tekonurmipohja oli miellyttävän pehmeä jalan alla (ehkä jopa liiankin pehmeä...). Valokuvauskin onnistui yllättävän hyvin, valoa oli tarpeeksi. Meidän poppoossa olivat mukana Piritta, Anni ja minä sekä pemutytöt Candy & Nicki ja cardit Leevi & Noppa. Auto starttasi Valkealasta klo 4.30 aamulla ja kotona oltiin 21.30, joten pitkä oli päivä, mutta hyvin jaksettiin!

Candy oli VSP-pentu ja Anni sijoittui junior handlereissa sekä junioriluokassa, joten ruusukkeita tuli meidän jengille. Leevi jäi tällä kertaa nuolemaan näppejään, sillä yhdeksän valiouroksen joukosta ei sijoitusta herunut. Esiintyminen meni ihan mukavasti ja Leevi jaksoi seistäkin tällä kertaa enemmän kuin kaksi sekuntia. Tuomarina oli arvostettu cardikasvattaja Englannista, Peter Clifton (kennel Joseter). Arvostelu meni näin: Balanced head, slightly bold in eye. Good size ear, well set. Good neck, length and height.Good rear angulation. Well muscled. Feet large, but lacking shade of fitting. Rear movement fine. Front movement wide. Would like a little more drive in rear movement.

Tällä arvostelulla irtosi ERI. Kaikki saivatkin ERIn valioluokassa, joten ihan laadukasta sakkia taisi olla kehässä. Näyttelyn päätteeksi jäätiin vielä syömään ja juomaan muiden corgistien kanssa ja sen jälkeen lähdettiin kotimatkalle. Mukava reissu oli ja paljon ihania kookieliöitä! Cardeja olikin tällä kertaa enemmän kuin pemuja, 117 cardia ja 116 pemua eli varsin mukava määrä ottaen huomioon, että oli talvinäyttely.

IMG_3986.jpg

10.3. Leevi sai vieraakseen Hirra-neidin, joka oli varsin energisellä tuulella. Kun pahimmat energiat oli saatu purettua, leikki alkoi näyttää jo aika tasaväkiseltä. Hirra taputteli Leeviä päähän, kuten aina ja välillä leikittiin vetoleikkiä. Hetkeksi rauhoituttiin poseeraamaan sievästi vieretysten tassut ristissä.