... ja mieli piristyy! Varsinkin aamulenkit on ihania, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa! Pihakin on kuivunut mukavasti ja pahin rapa-aika jäi melko lyhyeksi. Se ei silti tarkoita, etteikö olisi lattiat täynnä kuraa ja hiekkaa. Taavi nimittäin aloitti jo uimakautensa ja haluaa joka lenkillä mennä vähän jorpakkoon virkistäytymään.

Leevin kanssa käytiin näyttelyharjoituksissa eilen. Harjoitukset olivatkin ulkosalla, kun sää oli mitä mainioin. Pöydällä seisominen meni hyvin niin kauan, kunnes vetäjä tuli kopeloimaan ja sitten Leevi ei enää pysynyt housuissaan... Ja häntä pyörii ympyrää koko ajan! Ainakin tuomari näkee, että koira on iloinen! Ravaaminen meni myös ajoittain hienosti, ajoittain vähemmän hienosti. Keskittymistä häiritsi edellämme ollut pikkuinen pemupentu Hilma, joka oli Leevin mielestä vastustamattoman ihana. (Ja niin oli kyllä minunkin mielestä...) Seisominen sujuu pikkuhiljaa paremmin ja paremmin. Leevillä tuntuu olevan harjoituksissa kivaa ja silloinhan se oppiminenkin sujuu!

Hamina KV on meillä siis seuraava etappi ja aikataulutkin olivat tulleet jo nettiin 3 vkoa ennen h-hetkeä. Cardeja on vain 7 kpl! Tosin eihän Haminassa koskaan ole hirveästi cardeja, viime vuonnakin oli 9 kpl. Haminasta ei ole koskaan saatu EH:ta parempaa, mutta ehkäpä tänä vuonna........ Odotukset Leevin suhteen ovat aika korkealla, on se sen verran hyvännäköinen nuoriherra. Vai mitä?