Lauantaina 5.7. suuntasimme Piritan ja Milka-neidin kera Juvalle. Cardeja oli mukana 11 kpl. Tuomari veti tiukkaa linjaa ja ainoastaan kaksi koiraa sai SA:n. Leevi sai lähes kahden vuoden tauon jälkeen EH:n. Arvostelussa sanottiin, että koira on hieman liian matala ja lyhytrunkoinen sekä nostaa häntää liikaa. Muuten arvostelu oli ihan hyvä. Cardikehän loputtua alkoikin sitten ravakka sadekuuro, ja pemu-urosten kohdalla kehä piti keskeyttää hetkeksi, kun vettä tuli kuin aisaa. Olin luottanut liiaksi tuuriini enkä ollut ottanut sateenvarjoa mukaan, mutta onneksi saimme kamat telttaan. Urheilukenttä muuttui aikamoiseksi vesilammikoksi... Onneksi aurinko tuli välillä esiin eikä ollut kylmä. Milkalla meni vähän paremmin kuin meillä: PN3. Pääsimme siis lähtemään hyvissä ajoin kotiin ja lepäilemään ennen seuraavaa reissua.

IMG_2363-normal.jpg

Leeviä kiinnosti kauheasti, mitä kehän ulkopuolella tapahtui... (kuva: Piritta Keränen)

Sunnuntaiaamuna lähdettiin sitten ihan vastakkaiseen suuntaan Karjaalle. Helle helli meitä koko päivän ja taivas oli pilvetön. Sisu Areenan kenttä oli tupaten täynnä porukkaa, joten jouduimme siirtelemään kamoja useampaan kertaan päästäksemme parhaille paikoille. Piritta pyörähti ensin Hipin kanssa kehässä ollen ROP & ROP-VET. Siiten olikin meidän vuoro. Cardeja oli vain 9, joista 4 uroksia. Kaikki muut pojat olivat junnuluokassa, joten Leevi sai esiintyä yksinään. Leeville sattui taas hirveä hepulipäivä, mutta sehän ei ole meitä ennenkään haitannut! Tuloksena ERI1 kera SA:n ja PU-kisassakin voitettiin, joten pokaali oli tiedossa. ROP-kehässä vastassa oli ensimmäisessä näyttelyssään ollut juniorinarttu, joka jäi Leeville toiseksi ja niinpä saimme menolipun ryhmäkehään!

leevikarjaa1-normal.jpgIMG_2398-normal.jpgIMG_2400-normal.jpg

Ryhmäkehästä jäi vähän paha maku, kun esiarvostelu jäi tekemättä ajanpuutteen vuoksi. Eipä me oltaisi sijoitusta saatukaan, mutta olisihan se ihan periaatteen vuoksi ollut mukava, jos tuomari olisi kunnolla katsonut koiraa eikä vain kävellyt ohi. Piritta sen sijaan sai sijoituksen, kun Hippi oli RYP-3! Ei ollut siis turha reissu kummallekaan. Kellon ympäri oltiin matkassa, ja seuraavana aamuna nukuttiinkin sitten aika pitkään...

Nyt on 5 viikon piinaavan pitkä tauko edessä, ja seuraava koitos onkin sitten se kaikkein suurin ja jännittävin - maailmanvoittaja!