Kädet täristen aloitan kirjoittamaan ihka ensimmäistä blogiani...! Käsityöammatissa olevalle tämä tietokoneilu ei ole kovin selkeä homma vieläkään, mutta yritetään!

Päähenkilöinä blogissa seikkailevat welsh corgi cardiganit Taavi (Uszaki Black Sabbath) ja Hiski (Rotshcard Sweetheart Roland). Sivuosissa vilahtelee neljä kissaa, jotka toiminnallaan aina välillä hämmentävät koiranpoikien päitä.  Taavi on Puolasta tuotu vajaa neljävuotias töppötassu ja Hiski hänen veljenpoikansa. Ikää pikkuherralla on seitsemän kuukautta.

Taavin lempiaskareita ovat vaaleanpunaisen (!) nallen kuljettelu ympäri kämppää, kovaääninen jutustelu, lenkkeily ja veljenpojan hyökkäysten torjuminen. Hiski puolestaan on kova kulinaristi, kissan hännän vetäjä ja puruluiden mätystelijä. Taavi on välillä epäcorgimaisen huono syömään, mutta Hiski on sitten sitäkin parempi! Paperikin menee paremman puutteessa...

Tammikuun alussa olimme Hiskin kanssa Kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä, joka oli pikkupojan eka koitos! Pihalla täristiin ja tutistiin ja pelotti niin vietävästi, mutta sisälle päästyä koiranpojan olo rauhoittui ja sitten mentiinkin jo hienosti ihmisjoukon seassa. Häkissä oli kiva pötkötellä välillä, vesi ja makkarat eivät tosin maistuneet. Kehäkävely meni vallan upeasti, ainoastaan paikallaan seisominen tuotti vaikeuksia. Joka puolella oli kaikkea mielenkiintoista ja piti pyöriä kuin hyrrä, että ehti nähdä kaiken.

Arvostelu oli todella hyvä, mitään negatiivista ei tuomarilla ollut mielessä. Lila ruusuke kouraan ja kohti seuraavia koitoksia! Tuloksena PEK1 KP PUP2. Maaliskuun lopussa olisi tarkoitus mennä vielä pentunäyttelyyn. Näyttelyä seuraavana päivänä Hiski täyttääkin jo 9 kuukautta.