Olin Leevin kanssa Kouvolassa yötä ja aamuviideltä lähdimme junalla kohti Pasilaa. Junamatka meni mukavasti rupatellessa, sillä eräs kaveri oli samaisessa junassa työmatkalla! Pasilan asemalla syötiin aamupala ja kulutettiin aikaa, koska messukeskuksen ovat aukesivat "vasta" seitsemältä. Kehä alkoi puoli kymmenelstä, mutta odotteluaika meni nopeasti. Oli ihanaa nähdä vanhoja ja uusia tuttuja: Kyllike Virosta, Margaret Venäjältä ja kaikki suomalaiset corgistiystävät.



Kilpailun aloitti Rotshcard Woody Bashful eli "Mökö", joka ei valitettavasti saanut KP:a pentuluokasta. Saman kennelin koiria pitää aina kannustaa kehän laidalla ja hienosti Mökö esiintyikin! Valitettavasti kaikki Leevistä räpsityt kuvat epäonnistuivat, joten Mökö ja Leevin veli Eddy saavat nyt komeilla kuvissa.



Eddy on aika samanoloinen vauhtiveikko kuin veljensäkin (muuten hyvä kuva, mutta häntä pyörii...). Valioluokassa oli viisi koiraa, Eddy ja Leevi tulivat isänsä perässä kehään. Pelkäsin etukäteen Leevin rähisevän veljelleen, mutta kaikki meni hyvin eikä mitään rutinoita kuulunut kummankaan suusta. Eddy sai EH:n jääden viidenneksi ja Leevi oli valioluokan kolmas saaden ERIn ilman SA:ta. Leevin esitys meni ihan hyvin muuten, paitsi maassa seisominen ei meinaa onnistua. Kontakti säilyy koko ajan, mutta jostain syystä Leevi olettaa minun haluavan sen istuvan... Pöydällä seisominen sujuu huomattavasti paremmin. Leevi istahti tuomarin käden päälle pöydällä, mutta se taisi olla tuomarista vain hauskaa, kun hän totesi: "Tää on ihana!"



Sitten kävin vielä vähän shoppailemassa ja mukaan tarttui mm. corgipiparimuotti sekä muutama joululahja kaksi- ja nelijalkaisille ystäville. Sen jälkeen kasattiin kamat ja lähdettiin asemalle. Siellä meinasikin tulla paniikki, kun lipunmyynti jumitti pahemman kerran ja junan lähtö lähestyi... Onneksi juna lähti viitisen minuuttia myöhässä, sillä muuten oltaisiin myöhästytty. Junassa oli aikamoinen tungos, mutta Leevi on jo niin tottunut junamatkustaja, ettei se välittänyt mitään tiiviistä tunnelmasta. Loppuilta sitten nukuttiin univelkoja pois, ja minä mässytin Margaretilta saamiani suklaapalleroita (nam!). Kyllä ne osaa Venäjällä suklaata tehdä...
Seuraava koitos olisi sitten Lahden ryhmänäyttely tammikuussa. Sitä odotellessa...