Meillä oli hauska viikonloppu 12. - 13.1., kun saimme lappeenrantalaisia vieraita. "Kehänlaitaystäväni" Ulla tuli Rilla-tyttösen kanssa yökylään. Koirilla riitti virtaa klo 23 asti, jolloin meno rauhoittui viimein... Painia, vetoleikkejä ja peräkkäin juoksemista seurattiin huvittuneina eikä mitään tosi-tv:tä kyllä tarvittu - sitä oli omasta takaa!Koirat olivat niin samannäköisiä, että välillä oli vaikea sanoa, kumpi oli alimmaisena ja kumpi päällimmäisenä...

Sunnuntaiaamuna suunnattiin porukalla Lahteen ryhmänäyttelyyn, jonne oli ilmoittautunut huimat 30 cardigania. Lahti-halli olikin nyt tilavampi kuin viime vuonna, kun uusi "välihalli" oli valmistunut. Tuomarina oli Gunnel Holm ja arvostelulinja oli aika tiukka: ainoastaan 5 koiraa sai SA:n. Leevi oli yksin valioluokassa ja sai ERI:n, muttei SA:ta. Arvostelu oli varsin totuudenmukainen: taka-askel oli liian lyhyt ja kroppa myös, seisoi takajalat allaan. ERI oli kuitenkin hyvä saavutus tuolta tuomarilta.


kuva: Anne Waldén

Reissu meni kuitenkin hienosti, Leevi osasi käyttäytyä ja kehän laidalla näki taas paljon ystäviä. Nyt aletaan sitten miettiä seuraavia koitoksia. Jos saan vapaata pääsiäisenä, lähden vastavierailulle Lappeenrantaan näyttelyyn huhtikuun 1. päivänä ja jos saan houkuteltua/lahjottua jonkun lähtemään matkaseuraksi, aion osallistua Tallinnan voittajaan huhtikuun puolessa välissä.