Leevi-poika täytti tänään 9 kuukautta eli muuttui pennusta junioriksi ainakin virallisessa mielessä... Kovin pentumainen se vielä on ja saa toki ollakin. Ehtiihän tuota olla aikuinen myöhemminkin. Eilen käytiin näyttelyharkoissa, jotka menivät ihan mukavasti. Pieniä koiria oli paljon ja aika meinasi loppua kesken, mutta yksi pöytäharjoitus ehdittiin tehdä ja kävellä kehää muutaman kerran ympäri. Seisominen muiden koirien vieressä tuottaa vielä vaikeuksia, mutta kun harjoiteltiin yksin vähän sivummalla, Leevi tajusi käsimerkin ja seisomisen yhteyden oikein mainiosti. Keskittymisongelmiakin oli vähän, kun olisi NIIN tehnyt mieli leikkiä toisten pentujen kanssa. Harkkojen vetäjä ihastui taas Leeviin niin, että unohti olla kriittinen. Muita kyllä neuvottiin varsin tarkkaan, mutta Leevin ollessa pöydällä vetäjä innostui lepertelemään ja rapsuttelemaan... Mikähän tuossa pojassa oikein aiheuttaa sen...?!? Eihän se osaa olla yhtään lutunen...=D Leevi on kaupungilla kävellessä myöskin mummomagneetti. Kaikki mummot ja papat pysähtyvät rapsuttelemaan ja juttelemaan, ja jos Leevi näkee jossain rollaattorin kanssa liikkuvan ihmisen, se menee pähkinöiksi!

"Minä tässä vaan tähyilen taivahalle..."

Hiski tuumii: "Tuo kyltti on kyllä saatava tuolta alas!" Huomaa teksti 'Cats rule our home' (kissat määräävät meidän kotona)...

Yhdellä kissoistamme todettiin diabetes ja nyt ollaan opeteltu pistämään insuliinia. Koirat ovat jo pitkään yrittäneet pitää kissan pois ruokakupilta, mutta huonolla menestyksellä. Elintasosairaus pääsi iskemään... Onneksi pojat ovat myös tukena ja turvana, kun ilkeät ihmiset pistelevät neulalla.

Kevään tuloa ja lumien sulamista tässä odotellaan, jotta päästään taas jäljestämään ja nuuskimaan jänniä metsän tuoksuja. Näyttelykausikin alkaa kuukauden kuluttua ja pitkä hiljaiselo päättyy siltäkin osin. Epävarmaa on vielä, alkaako MEIDÄN näyttelykausi huhtikuussa, mutta jos ei, niin sitten toukokuussa viimeistään. En malttaisi odottaa, että saadaan Leevi näytille. Kiinnostaisi tietää, hurmaako se tuomaritkin samalla tavalla kuin harjoitusten vetäjät...!