Käytiin taas pyörähtämässä perinteiseen tapaan Lahden ryhmänäyttelyssä. Messari jäi meiltä väliin Leevin pitkän antibioottikuurin takia, mutta nyt oltiin taas iskussa. Tuntui siltä kuin en olisi ollut puoleen vuoteen kehässä, ja onhan siitä viimeisestä Suomen näyttelystä jo 4 kuukautta. Leevillä tuntui olevan vähän tylsää, se olisi halunnut tehdä jotain jännempää kuin kiertää kehää ympäri. Leevi mulkoili minua häkistään aina välillä kyllästyneen näköisenä... Liikkeet menivät hyvin, mutta seisominen oli liian vaikeaa ja koko ajan haettiin katsekontaktia. No, arvostelu oli lähes tismalleen samanlainen kuin kyseiseltä tuomarilta 3 vuotta sitten saatu ja hyvä arvostelu olikin.

4 v. Hyvä lihaskunto. Oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä luusto. Urosmainen pää, jossa hyvä pituus. Hyvät korvat. Keskiruskeat silmät. Hyvä purenta. Hyvinkehittynyt rintakehä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyväksyttävä hännänasento. Hyvä karva. Liikkuu riittävällä askelpituudella. Eturaajoissa käyryyttä ja etukäpälissä ulkokierteisyyttä.

Leevi_232_Lahti2.jpg

(kuva: Harri Byman)

Tällä arvostelulla irtosi ERI2 SA, mutta veteraanit ja nuoriso-osasto veivät paras uros -sijoitukset tänään. Seuraava näyttely onkin sitten vähän auki vielä. Mennäkö erkkariin vai ei, siinäpä pulma. Sitä miettiessä...