Oltiin tänään Hiskin ja Leevin kanssa Kouvolan raviradalla mätsärissä. Päivä oli kaunis, mutta tuulinen. Porukkaa oli ihan mukavasti paikalla, muttei läheskään niin paljon kuin viime vuonna samaisessa mätsärissä. Silloin joutui jonottamaan 50 minuuttia, tänään ei tarvinnut jonottaa ollenkaan. Bongattiin sieltä myös vuoden ikäinen cardiherra Frendlain's-kennelistä sekä norjasta tuotu ihanainen pemutyttöpentu.

Tässä ravaa cardiherra ja hyvin ravaakin ensikertalaiseksi! Parinsa oli kuitenkin parempi, joten sininen nauha tuli eikä sijoitusta. Sitten oli meidän poikien vuoro. Olin pyytänyt ilmoittautumisessa, että laittaisivat pojat niin, etteivät olisi parina. Kehässä jouduttiin kuitenkin muuttamaan esitysjärjestystä, ja pojat joutuivat sittenkin kisaamaan toisiaan vastaan. Kehäsihteeri kysyi, siirretäänkö toinen koirista seuraavaan pariin, mutta eipä se mitään haitannut, vaikka olivatkin parina. Leevi söpöili taas itsensä tuomarin sydämeen ja sai punaisen nauhan, mutta ei Hiskikään huonosti esiintynyt. Leevin hampaiden katsomisesta ei meinannut tulla mitään, kun Leevi lupsutti tuomarin käsiä, minkä kerkesi. Häntä pyöri kuin propelli koko ajan... Pöydällä seisominen sujui varsin hyvin, samoin maassa seisominen. Punaisten kehän loppusuoralla vasta piti vähän houkutella nostamaan pyllyä maasta.

Hiski veti kuitenkin lopulta pisteet kotiin ollen sinisten neljäs! Palkinnoksi saatiin ruusuke ja koiranmakkarapötkö. Leevi ei tällä kertaa sijoittunut. Hyvä fiilis tuli poikien kehävisiitistä ajatellen tulevia näyttelyitä. Lappeenranta on vajaan kahden viikon päästä, ja pääsen enää kerran harjoituksiin ennen sitä. Joulukuussa Helsingistä alkanut voittoputkemme siis jatkui ja toivon mukaan lisää seuraa pääsiäisenä...!

Kouvolan poikia...;)