Hiskin ja Leevin kasvattaja oli kutsunut meidät kesäpaikkaansa Anttolaan juhannuksen viettoon. Tarkoitus oli ottaa koko koiratrio mukaan, mutta Taavin maha oli ollut sekaisin jo kolme päivää, joten päätimme jättää sen kotiin hoitotädin hellään huomaan. En usko, että Taavilla oli mitään sitä vastaan... Tiedossa oli paljon rapsutuksia, pitkiä lenkkejä ja hoitotädin jakamaton huomio. Siispä pikkupojat autoon ja nokka kohti Mikkeliä. Allekirjoittaneen päänsisäinen navigaattori toimi mainiosti, vaikka viimeinen tienpätkä mentiinkin puhtaasti vaiston varassa, kun ei tiedetty, kumpi tie johtaisi perille. Arvaus osui oikeaan ja olimme Luonterin rannalla! Perillä odotti 8 cardia ja yksi rottweiler sekä vieraanvaraiset emäntä & isäntä.

Ikävä kyllä lauantaipäivä oli aikamoisen sateinen, joten vesileikkejä varten ei tarvinnut mennä edes järveen asti. Tyydyimme siis patsastelemaan terassilla, saunomaan ja syömään. Nukuimme pienessä aitassa makeat unet ja seuraava päivä olikin sitten vähän kuivempi.

Aamulla leikittiin kuurupiiloa. Leevi on piilossa ja Ingrid-sisko etsii.

Sitten järveen! Koirille heiteltiin tunnin ajan keppejä veteen ja koko ranta oli sen jälkeen yhtä liejua... Mutta kyllä oli kivaa! Kuvan yläreunassa uiskentelee koiria koko ajan härnännyt koskelonaaras.

Hiskistä on kehittynyt oikea vesipeto. Poikaa ei viime kesänä saanut vapaaehtoisesti menemään veteen, mutta nyt on toinen ääni kellossa. Hiski lähti rotikka-Brendan jälkeen hanakimmin keppien perään.

Vesileikkien jälkeen porukka yllättäen hyytyi... Vasemmalta oikealle uupuneet uimarit Hiski, Brenda, Iines, Kaapo ja kauimmasena Madde.

Vartiointi pitää kuitenkin hoitaa. Leevi tähysti rantaviivaa ison kiven päältä...

...ja Hiski tarkkaili tilannetta mökissä terassin pöydältä käsin.

Tässä vielä yhteispotretti sisaruksista: Leevi, Madde ja Ingrid. Kyllä on kauniita corgeja...

Sunnuntai-iltana piti sitten jo lähteä kotiin. Tämä juhannus oli kyllä parhaasta päästä! Kiitokset isännälle ja emännälle tarjoiluista!!!