Koleasta säästä huolimatta mentiin Suomen dobermannyhdistyksen järjestämään mätsäriin Kouvolan urheilupuistoon. Porukkaa oli yllättävän paljon paikalla. Hiski osallistui pieniin koiriin (26 osallistujaa), koska pentujen yläikäraja oli 9 kk. Parinamme oli kiinanharjakoira, jonka kanssa Hiski olisi kovasti halunnut leikkiä. Punainen nauha tuli kuitenkin!!! Sinisten nauhojen putki on jatkunut jo aika pitkään, joten punainen piristi mukavasti mieltä!

Punaisten kehässä ravaaminen meni hyvin, mutta paikallaan seisominen oli ylivoimaista. Ihan loppumetreillä Hiski jaksoi vasta rauhoittua sen verran, että seisoi nätisti puoli minuuttia. Kun pitää välillä istua ja katsella eteen ja taakse ja kaikkee...

Emme saaneet tänään sijoitusta, mutta hyvää harjoitusta tuli! Olen jatkanut pienen tauon jälkeen "hännänlaskuharjoituksia" ja eilen edistyttiin sen verran, että häntä laskeutui liikkeessä. Ennen on aina pitänyt pysähtyä sitä varten. Mätsärin alkua odotellessa kokeilin muutaman kerran kentällä seuraamista häntä alhaalla ja se onnistuikin ihan hyvin, vaikka ympärillä oli häiriötekijöitä. Kyllä se pikku hiljaa alkaa sujua... Joka päivä ei kannata harjoitella, se menee vain hepuliksi. Yritän saada sen yhdistämään koiratapahtumat ja häntä alhaalla ravaamisen, koska sehän on ihan sama, missä asennossa häntä on metsälenkillä.

Mamma on niin ylpeä pikkupojasta...