14.6. oli Kotkan näyttelyn vuoro. Paikka oli vaihtunut urheilupuistosta Katariinan meripuistoon, josta olikin hienot näkymät merelle. Ilma oli ihan siedettävä, tuuli kohtalaisesti eikä ollut kauhean kylmä. Vesihanatkin pysyivät kiinni, joten kuivina selvittiin tästä reissusta. Tällä kertaa Leevillä onnistui maassa seisominen erinomaisesti. On se kumma, että jos kehäesiintymisessä on kolme osa-aluetta (maassa seisominen, pöydällä seisominen ja liikkuminen), niin aina onnistuu vain yksi niistä! Valioluokassa hävittiin taas Akulle, mutta SA tuli ja niin päästiin viiden muun koiran kanssa PU-kehään. Sijoitus oli pykälää huonompi kuin viimeksi eli neljäs, mutta PU-sijoitus on aina hieno juttu! Paljon oli taas tuttuja kehän laidalla ja päivä meni ratevasti. Meidän seurueesta Milka vetäisi pemuista VSP:n kaikilla lisukkeilla.

18.6. Leevi täytti neljä vuotta! Lahjaksi sankari sai kaksi palloa, joiden käyttöiät olivat puoli minuuttia ja kaksi minuuttia (ehjinä siis). Täytekakun virkaa toimitti tietysti maksalaatikko, jossa oli neljä nakinpuolikasta pystyssä. IMG_2329-normal.jpg

Käytiin kaverin kanssa yhtenä päivänä Mustilan arbotetumissa ja koirat Leevi ja Elli olivat tietysti mukana. Vietimme mukavan päivän kävellen polkuja ristiin rastiin ja välillä istahdettiin penkille syömään eväitä.

IMG_2258-normal.jpg