Taavi täytti 9.5. viisi vuotta! Lahjaksi synttärisankari sai pehmeän koiranpedin, jossa se on tähän mennessä maannut tasan kerran, kun ylläoleva kuva otettiin... No, eihän se tyhjän panttina ole ollut. Hiski ja Justus tykkäävät nukkua siinä useinkin ja Leevi käy aina petaamassa ja mylläämässä sen, makaa puoli minuuttia ja siirtyy sitten lattialle. Samalla kertaa ostettiin eläinkaupasta myös kahden kilon pussi kanansiipiä, joka hävisi muutamassa päivässä parempiin suihin. Hiski varsinkin tykästyi kanansiipiin. Se on normaalisti aika hidas syömään, mutta kananpala katoaa tuulensuojaan alle puolessa minuutissa!

Leenan kaksi turvamiestä asemissa...

Mitäs me Rotshcardin pojat!

Mätsärissäkin tuli käytyä Korialla ja sepä olikin taas sarjassamme 'Outoja mätsäreitä'. Osanotto oli aika vähäinen johtuen siitä, että myös Kouvolassa ja Jaalassa oli samana päivänä mätsäri. Osallistujien numerointi oli varsin epälooginen eikä numeroiden perusteella voinut ennakoida, milloin olisi oma vuoro. Esim. nro 30 oli isoissa koirissa, nro 31 pennuissa, nro 32 pienissä jne. Pari koiraa, mukaanlukien Leevin pari, oli poissa ja tuomari antoi yksin kehässä olleelle automaattisesti punaisen nauhan eikä ottanut pariksi seuraavaksi vuorossa olevaa. Meidän ei tarvinnut tehdä yhtään mitään punaisen nauhan eteen, ei tehty edes yhtä kierrosta! Tuomari sanoi vain, että koira on niin hyvännäköinen, että mitä sitä suotta tutkimaan sen tarkemmin. Ei siis katsottu hampaita, nostettu pöydälle eikä kopeloitu. Herää kysymys, miksi se pöytä sitten siellä kehässä oli... Tuollainen menettely on kyllä typerää, koska ihmiset tulevat harjoittelemaan näyttelyitä varten ja olettavat saavansa rahoilleen vastinetta. Lisäksi kehäsihteerin ja tuomarin numerosekoilut lässäyttivät tunnelmaa entisestään. Säässä ei onneksi ollut mitään vikaa!

Punaisten kehässä oli siis paljon enemmän koiria kuin sinisissä emmekä päässeet palkinnoille. Leevi ravasi ihan nätisti, mutta rivissä seisominen (pitempään kuin 10 sekuntia) tuottaa edelleen ongelmia. Leevi kyllä seisoo ihan ryhdikkäästi silloin, kun seisoo. Huomenna olisi jo uusi yritys, kun menemme Kouvolan Mansikka-Aholle mätsäriin. Siellä on sitten tuttu tuomari (vetää näyttelyharjoituksia), joten saa nähdä, vaikuttaako se seikka positiivisesti vai negatiivisesti. Ainakin saamme enemmän harjoitusta kuin tänään, se on varmaa!