10 kuukautta kesti tämänkertainen näyttelytauko. Ei käyty missään ihmisten ilmoilla yhtä eläinlääkärireissua lukuunottamatta. Siri aikuistui sinä aikana paljon sekä sisäisesti että ulkoisesti, mutta on yhä todella haastava koira motivoida näyttelykehässä. Lenkeillä ravataan hyvinkin vauhdikkaasti, mutta kehän kiertäminen ei kiinnosta pätkääkään eikä kehumisesta, nameista tai leluista ole mitään apua. Nyt se sentään jo syö nameja kehässä ja seisoo aloillaan hienosti, joten edistystä on sekin. Mätsäreitäkään ei järjestetä eikä mihinkään pääse harjoittelemaan.

Näyttelytauko päätettiin Luumäen ryhmikseen 31.7. Tuomarina oli Juha Putkonen, joka on tykännyt Siristä ennenkin ja tykkäsi edelleen. Tuloksena oli laiskasta esiintymisestä ja ajoittaisesta askelten sekoamisesta huolimatta hienosti ERI1 SA PN3 varaSERT! Ihanaa oli nähdä näyttelykavereita piiiiitkästä aikaa ja hetken aikaa tuntui, niin kuin elämä olisi taas ollut normaalia.

20210807_142750.jpg

Seuraavalla viikolla oli vuorossa Savitaipaleen ryhmänäyttely, jossa tuomarina oli Nina Janger. Olemme olleet hänellä pentuluokassa ja silloin Siri oli hänen makuunsa aivan liian kookas, raskas ja urosmainen. Valitettavasti hän oli edelleen samaa mieltä, vaikka koko ei ole tällä välillä kasvanut ja ikää on tullut lisää. Tulos EH2. Esiintyminen meni tällä kertaa jo paremmin ja meidän onneksemme kehä oli todella pieni, joten pitkää matkaa ei tarvinnut jaksaa ravata. Onneksi peitsausongelma alkaa olla taaksejäänyttä elämää. Ainakin saatiin hyviä seisotuskuvia, kun oli kaksi ihmistä ottamassa. Eipä sitten muuta kuin uutta syöttiä veteen ja kohti Kouvolan näyttelyä kahden viikon päästä!