Itsenäisyyspäivän vietimme Helsingin messukeskuksessa Voittaja-näyttelyssä. Menimme junalla edellisenä iltana Esan luokse Hakaniemeen yöksi oikein yksityisvaunussa. Koko vaunuosastossa ei koko matkan aikana ollut ketään muita kuin me, joten Leevillä oli tilaa vaellella käytävällä. Iltalenkki tehtiin porukalla Kalliossa, ja siinä riitti maalaisilla ihmettelemistä... Oli vähän toisenlainen meininki kuin kotona Valkealassa.

Messarista saatiin tulokseksi sileä ERI, ei sijoitusta. Valioluokassa oli 7 urosta. Leevi sai kivan arvostelun ja esiintyi nätisti, joten hyvä mieli jäi näistä kekkereistä. Kävin tietysti shoppailemassa rahapussin tyhjäksi ja katselin myös muita kehiä. Tämä näyttelyvuosi on sitten paketissa ja ainoa valonpilkahdus koko vuonna oli Norjan valiotitteli. Viime vuoden hurjan menestyksen jälkeen palattiin maan pinnalle kahdella PU-sijoituksella Suomesta ja yhdellä ROPilla Norjasta. Toivottavasti ensi vuosi olisi suotuisampi tai sattuisi meille parempia tuomareita. Paria ulkomaan reissuakin olen ensi vuodeksi miettinyt, mutta mietintä jatkuu vielä ja suunnitelmat voivat muuttua.

IMG_5535.jpg

Joulusta tullee tänä vuonna musta, joten jouluinen poseerauskuvakaan ei ole kovin jouluinen. Tonttuhattukin on kadonnut jonnekin, joten kaulahuivilla piti saada vähän punaista kuvaan. Ei sen puoleen, en mä siitä lumesta niin välitäkään, ja on ihana kävellä vielä joulukuussakin sulia metsäpolkuja pitkin.