Lähdimme Hiskin kanssa perjantai-iltana äidilleni yöksi Kouvolaan. Hiski ei ole ennen ollut kerrostalossa yötä, joten se heräsi kaikkiin ääniin ja kolinoihin eikä nukkumisesta tullut oikein mitään. Pari tuntia ehkä juuri ja juuri saimme nukuttua ja aamulla herätyskello soi klo 3.30. Neljän jälkeen lähdimme talsimaan rautatieasemalle, josta jatkoimme taajamajunalla Pasilaan. Hiskin eka junamatka meni ihan mukavasti, muita matkustajia ei liiemmin ollut. Olimme messukeskuksen oven takana ensimmäisten joukossa klo 7 ja suunnistimme yläkertaan kehän laidalle. Kerrankin sai valita paikan ihan vapaasti! Aamupala syötiin siinä kisan alkua odotellessa ja nopeastihan se pari tuntia vierähti.

Cardien junnuluokkalaiset aloittivat shown ja eikun unipäinen handleri yhtä unipäisen koiran kanssa kehään. Hiski jaksoi kuitenkin esiintyä hienosti eikä kippurahäntä häirinnyt tätä tuomaria. Arvostelussa luki, että kantaa häntäänsä HIEMAN korkealla... No, voihan sen niinkin sanoa. Joka tapauksessa vaaleanpunainen nauha iskettiin käteen ja sen jälkeen tuomari viittoili meille, että tulkaas tänne keulapaikalle ja menkääs kerran ympäri. Siinä vaiheessa tiesin jo, että nyt tuli titteli! Hiski oli junnuluokkalaisista ylivoimaisesti vanhin (saa osallistua junnuihin enää kahden viikon ajan), joten kehittyneisyyskin saattoi vaikuttaa sijoitukseen.

Paras uros -kehässä ei sijoitusta tullut, mutta olen erittäin tyytyväinen tähänkin tulokseen! Varaserti oli harmittavan lähellä, mutta sertejä on jaossa joka näyttelyssä. Tittelin voi voittaa vain kahdesta näytelmästä...  Kehän jälkeen lähdin suunnistamaan kohti toimistoa ruusukkeenkuvat silmissä. Ostin ison vaaleansinisen ruusukkeen ja pokaalin sai ihan ilmaiseksi. Ostoksiakin tuli tehtyä. Kojuja ja katseltavaa olisi ollut niin paljon, mutta en viitsinyt odotuttaa kamoja vartioimassa ollutta äitimuoria... Klo 12 kerättiin kimpsut ja kampsut ja käpöteltiin Pasilan asemalle messevässä lumipyryssä. Hiski nukkui melkein koko matkan takaisin.

Tässä väsynyt sankari ja palkinnot. Päivä oli rankka, mutta ehdottomasti kaiken vaivan arvoinen! Hyvä Hiski, hyvin sä vedit!!! Nyt voimme siis kirjoittaa Hiskin nimen eteen tittelin HeJW-10!