Aamutuimiin lähdettiin Leevin kanssa junalla kohti Pasilaa ja messukeskusta. Matka meni mukavasti parin sussexinspanielin, collien ja ranskanbulldogin seurassa lemmikkivaunussa. Yhdeksän maissa oltiin perillä ja saatiin häkkikin mahdutettua suht' lähelle kehää. Pikainen vaatteidenvaihto ja ystävien moikkaaminen ja sitten kehään. Valioluokassa oli peräti 8 urosta, joista 6 sai ERIn ja 2 EH:n. Leevi sai ERIn, muttei sijoittunut luokassaan. Leevi käyttäytyi todella rauhallisesti, kunnes päästiin kehään... Virtaa oli taas vähän liikaa, mutta sain mä sen seisomaan kuitenkin jotenkuten.

PMV-13%20032-normal.jpgPMV-13%20022-normal.jpg

Auttelin Kirsiä vielä kasvattajaluokassa, ja tuloksena oli 1 KP ROP-KASV. Isoon kehään ei jääty. Kehän päätyttyä shoppailin vielä vähän leluja ja nameja Leeville. Monella kojulla oli niin paljon porukkaa, ettei päässyt lähellekään. Tämänpäiväinen näyttely taisikin olla tämän vuoden maailman suurin yksipäiväinen näyttely! Kehien vieressä olevilla käytävillä oli kuitenkin hyvin tilaa, välillä oli jopa väljää.

PMV-13%20074-normal.jpg

Tämän vuoden näyttelyt olivat sitten siinä. Ensi vuoden aloittaa Lahden ryhmis tammikuussa. Seuraavana lieneekin sitten Latvian reissu, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kirsin kanssa en sinne lähde, vaikka alunperin piti, vaan bussin kyydissä mennään. Ensi vuoden ykköstavoite on saada leivottua Leevistä kansainvälinen muotovalio ja kaikki muu on sitten plussaa.