Lauantaina 13.9. oli vuorossa tämän vuoden viimeinen ulkonäyttely Porvoossa. Keli oli mitä parhain (niinkuin Porvoossa aina), aurinko paistoi ja välillä pukkasi ihan hikeä pintaan. Näyttelyalue oli hieman kutistunut viime vuodesta, mutta tilaa oli silti hyvin. Cardeja oli mukana parisenkymmentä ja monta tuttua piti taas moikata ennen kehää. Valiouroksia oli neljä, joista yksi oli poissa. Leevi tuli toiseksi niin luokassaan kuin paras uros -kisassakin, joten hienosti meni taas. Ilma oli niin lämmin, että poika alkoi jo vähän hyytyä kehässä, mikä on harvinaista. Yleensä saa vähän toppuutella, mutta nyt piti innostaa liikkumaan kovempaa. Päivästä tuli kuitenkin pitkä, sillä Sanna, jonka kyydissä olin, jäi kasvattajaluokkien BIS-kehään. Kasvattajaryhmät olivat tietenkin se päivän viimeinen ryhmä, joten ihan loppuun asti oltiin.

Nyt pidetään sitten pari kuukautta taukoa näyttelyistä ja sitten lähdetään taas Suomenlahden tuolle puolen kokeilemaan onneamme, josko sieltä saataisiin pari titteliä lisää...

Seuraavana päivänä lähdin puolentoista vuoden tauon jälkeen match show'hun Valkealan ABC:lle. Kyseessä oli Showhau-ohjelman järjestämä mätsäri, jossa oli myös koiran kuvausmahdollisuus. Sinnehän me sitten mentiin ja Leeviä kuvattiin oikein studio-olosuhteissa. Kuvat julkaistaan netissä Mr.& Ms. Showhau -kilpailussa. Paikalla oli myös toinen cardi, Noppa-tyttönen. Nopalla ja Leevillä riitti riemua ja painia, mutta yllättävän hyvin Leevi esiintyi myös kehässä. Parinamme oli mäyräkoira, joka sai punaisen ja meille tuli siis sininen nauha. Sinisten kehässä meidät käteltiin ensimmäisenä ulos eli tulos oli se normaali, ei sijoitusta. Pylly oli taas kovin painava, mutta muuten olen oikein tyytyväinen Leevin esitykseen.