Tänä aamuna oli tullut kunnon kerros lunta. Päästin pojat aamupissille pihalle ja parin juoksuaskeleen jälkeen Leevi pysähtyi ja katsoi hämmästyneenä ympärilleen: "Mitä tämä on?!?" Olihan se lunta nähnyt aikaisemminkin, muttei koskaan näin paljon. Ja sitten se riemu repesi: Leevistä tuli Lento-Leevi! Piha oli minuutissa täynnä tassunjälkiä ja nuorisokerho veti hepuliympyrää, minkä kerkesi. Hiski teki yhden hienon sivuluisun terassilla. Jopa Taavi the virkamies innostui kovasti lumesta ja pisti leikiksi.

Illalla oli taas Leevin näyttelyharkkojen vuoro. Hallilla oli vain kourallinen koiria johtuen varmaankin huonosta kelistä. Tehtiin kaksi pöytäharjoitusta, jotka menivät oikein hyvin huojuvasta pöydästä huolimatta. Ravaaminenkin meni erinomaisesti. Ainoastaan seisominen vähän tökki, kun se pylly oli niin painava... Takajalat nyt eivät ole vielä ihan oikeilla paikoillaan seisoessa, mutta tehdään se hiominen sitten myöhemmin. Pääasia, kunhan nyt on tolpillaan.

Toinen takajalka vinksottaa tässäkin kuvassa...

Hyvältähän se poika näyttää... Vetäjä kehui kovasti Leevin turkkia ja pöydällä seisomista. Parin viikon päästä on hallilla mätsäri ja Leevin ekat kisat! Odotamme innolla...=)