Aamulla klo 7 lähdettiin huristamaan Lohjalle Leevin ensimmäiseen näyttelyyn. Penneli nukkui suurimman osan matkasta, mutta perille päästyämme sillä meni puolisen tuntia, että se rauhoittui alkujärkytyksestä. Meluisa halli, paljon koiria ja ihmisiä... Hepulin mentyä ohi Leevi oli oikein nätisti ja teki tuttavuutta sekä kaksi- että nelijalkaisten kanssa.

Heti kehän reunalle päästyämme minua nykäistiin hihasta ja pyydettiin esittämään yksi pemutyttönen. Minähän suostuin ilman muuta ja niin me sitten ravattiin kehää ympäri Aamun kanssa. Tyttönen esiintyi todella hienosti, mutta siitä huolimatta jäi ilman KP:a ja sijoitusta. Sitten äkkiä koiran vaihto ja Leevi hihnan päähän.

Pöydällä seisominen meni todella hyvin, vaikka pöytä vähän heiluikin. Ravaaminenkin sujui, vaikka alkuhepulin aikana meinasi uskonpuute iskeä. Tuomari tuli tyhjin käsin kättelemään ja luulin jo, että se oli siinä, mutta sitten kehäsihteeri ojentelikin ruusukkeita. Tuloksena siis KP ja ainoana rotunsa edustajana tietysti ROP-pentu. Ei se osallistujien vähyys kyllä mun riemua ainakaan himmentänyt...

Sitten alkoi pitkä odottelu. Corgikehät olivat ensimmäisinä aamulla klo 10 ja ryhmäkehät alkoivat klo 15.30. Välillä käytiin ulkoilemassa, välillä laitettiin Leevi häkkiin (jossa se torkkui koko aikana vain vartin verran) ja välillä pidettiin sylissä ihmettelemässä hulinaa. Ryhmäkehässä ravaaminen meni hyvin, mutta kun vauhti pysähtyi, Leevin pylly jysähti lattiaan eikä siitä enää noussut. Yritin vaikka millä saada sen seisomaan kauemmin kuin kaksi sekuntia - tuloksetta. Pikkupoika oli vaan niin lopen uupunut... Tosin eipä se meidän sijoittumattomuuteen varmaankaan vaikuttanut, tuomari vilkaisi meitä ehkä pari kertaa koko aikana. Takanamme ollutta shipperkeä ei katsottu senkään vertaa.

Kokemus oli kuitenkin hyvä, arvostelu miellytti ja tuli sellainen tunne, että tästä on hyvä jatkaa. Nyt on sitten ainakin 3 kuukautta näyttelytaukoa ja keväällä/kesällä rynnätään aikuisten kehiin kahden koiran voimin, kunhan ensin vähän harjoitellaan sitä seisomista... Tässä vielä arvostelu:

Hyväntyyppinen urospentu, jolla hyvä pää. Oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvä luusto ja käpälät. Eturaajat voisivat olla suoremmat. Sopivat kulmaukset. Eturinta ja runko saavat vielä kehittyä ja selkälinja tasaantua. Liikkuu hyvin. Hyvä käytös.