Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys järjesti mätsärin koirakoulu Homeetan hallilla, ja porukkaa oli kuin pipoa. Paukkupakkaset hellittivät juuri sopivasti, mutta olihan siellä hallissa aika viileää silti. Joukkoomme liittyi myös Lappeenrannasta tullut Ripsa-cardi omistajineen, joten kolme corgia oli kisassa mukana. Leevi aloitti kisailun pentusarjassa. Ravaaminen meni hienosti, mutta seisomista täytyy vielä harjoitella paljon... Pylly oli kovin painava tai sitten jossain kehän ulkopuolella oli jotain kiinnostavampaa... Punainen nauha kuitenkin tuli. Punaisten kehässä Leevi pääsi jatkokierrokselle ja porukka harveni ympäriltä, kunnes jäljellä oli enää viisi koiraa, jotka sijoitettiin. Leevi tuli hienosti kolmanneksi! Palkinnoksi saatiin koiranruokaa, leluja, namipaloja ja ruusuke.

Sitten oli Ripsan vuoro pienissä koirissa. Ripsa sai sinisen nauhan kuten myös Hiski, joka oli siinä vaiheessa jo todella väsynyt ja vähän äreäkin. Ravaaminen meni erittäin hienosti ja seisominen myös, mutta pöydällä se ärähti tuomarille, joka vaan jatkoi ja jatkoi kopelointia. Tuomari oli erittäin perusteellinen, minkä takia myös kehät kestivät kolmisen tuntia. Sinisten kehässäkin sijoitus oli erittäin lähellä, Hiski nimittäin käteltiin viimeisenä ulos!

Ripsa sai valkealalaisia ihailijoita ja näemme tämän viehättävän nuoren corgityttösen ehkä keväällä näyttelyssä. Mukavaa oli, vaikka olikin kylmä! Maaliskuussa alan taas käydä Leevin kanssa joka toinen viikko näyttelyharjoituksissa, jotta saadaan se seisominenkin parempaan malliin ja nähdään toisia koiria.