Oltiin poikien kanssa Bastionissa näyttelyssä. Ilma oli kuin morsian, vaikka sadetta oli luvattu. Kehämme oli telttakatoksen alla, joten oli sopiva lämpötilakin. Ahdasta kyllä oli, mutta kyllä me saatiin ujutettua häkkimme kehän laidalle. Tuttuja naamoja vilisi ympärillä, kiva oli jutella muiden corgi-ihmisten kanssa.

Mä esitin Hiskin kehässä ja mun kaveri Taavin. Hiskiä jännitti aika paljon eikä lihapullat maistuneet aluksi ollenkaan. Näin ollen kontakti oli vähän hakusessa ja häntä kippurassa mentiin taas. Pöydän pinta oli aika liukas, mutta urheasti pikkumies sillä seisoi. Murahti vaan mulle, kun nostin sen siihen, muttei onneksi murahtanut tuomarille... Tuomari kävelytti vain edestakaisin, joten vähällä päästiin. Teddy voitti luokan ja Hiski oli hyvä kakkonen. Taavi meinasi murahtaa hampaita katsottaessa, mutta kaverini pelasti tilanteen ja näytti hampaat osittain itse. Liikkeet meni ihan hyvin ja Taavin seisoessa tuomaripöydän edessä mä puristin luetteloa rystyset valkoisina ja jännitin... Viimeisen sertin metsästys kuitenkin jatkuu, sillä punainen nauha tuli. Uroksista vain yksi sai ERIn. Taavi voitti luokkansa, joten ihan hienosti meni!

Tuomari arvosteli liukuhihnatyyliin, kehä alkoi tunnin etuajassa (luojan kiitos, oltiin hyvissä ajoin paikalla) ja muutenkin jäi vähän sellainen 'hällä väliä' -olo koko arvostelusta. Tuntui, että tuomari halusi vain äkkiä päästä kahville... Vertasimme poikien arvosteluja ja totesimme, että ne olivat paria sanaa lukuunottamatta identtiset! Hiskinkin arvostelussa luki "good set tail", vaikka jätkällä on häntä kaikkea muuta kuin rotumääritelmän mukainen. No, tulos oli hyvä ja Hiskikin petrasi viime kerrasta.

Hiskillä onkin sitten seuraava näytelmä jo ensi lauantaina Joensuussa ja se pääsee viettämään mökkielämää Kontiolahdelle viikonlopun ajaksi.