Elokuun viimeinen viikonloppu meni tutuissa merkeissä eli kehässä pyöriessä. Lauantaina mentiin Tyllisen Jatan kanssa Mäntyharjulle. Paikalla oli vain 6 cardia (Leevin sisko oli jäänyt pois) ja tuomarina Leila Kärkäs. Ilma oli kuin morsian, ajoittain oli jopa kuuma. Miten kaikki aurinkoisimmat ja lämpimimmät päivät sattuvat aina näyttelypäiviksi...? Leevi oli kiinnostuneempi kauniista corgitytöistä kuin esiintymisestä, mutta esitys tuotti kuitenkin palkintopallisijoituksen: ERI2 SA PU2. Jatan Miina oli ROP-VET, mutta emme kuitenkaan jaksaneet jäädä ryhmiin.



Sunnuntaina matkattiin Taavettiin ryhmänäyttelyyn. Tuomarina oli Harto Stockmari, joka on ilmeisesti tykätty tuomari, koska osanottajia oli peräti 16. Ja sää oli edelleen hyvin lämmin ja aurinkoinen... Valioluokassa oli neljä koiraa, ja Leevin sijoitus oli tällä kertaa kolmas kera EH:n. Tuomari jakeli H:ta ja T:tä ja omassakin arvostelussa oli yksi kohta, jota en allekirjoita, mutta nyt meni näin ja ensi kerralla taas toisella tavalla!





Leevillä riittää tyttöjä joka tassulle, tässä nuuskitaan Rillaa. Olisipa ollut kiva järkätä koiruuksille LEIKKIkehä...

Olipa niin tiukkatahtinen näyttelyrupeama, että nyt jo itselläkin tuntuu siltä, että voisi pitää vähän taukoa. Syyskuun 9. päivä rynnätään vielä kehään Porvoossa, mutta sitten pidetäänkin kunnon breikki.