Hiski ja Leevi suuntasivat kuononsa kohti Etelä-Karjalaa ja Lappeenrannan jäähallia. Kehän laidalle emme päässeet häkkiämme laittamaan, mutta vähän syrjemmältä löytyi rauhallinen nurkkaus. Hiski valloitti tottuneesti häkin ja Leevi tyytyi ihmettelemään hälinää lattialta ja välillä sylistä käsin. Tuomari oli nopea ja meidän vuoromme tulikin aikaisemmin kuin olin laskeskellut, joten ei jäänyt onneksi aikaa jännittämiseen... Tuomarina oli kroatialainen Igor Selimovic ja cardeja oli mukana 17 kpl. Leevi aloitti näyttelyuransa junioriluokassa yhdessä veljensä Eddien (tuli Venäjältä asti kisaamaan) sekä Jenkin kanssa. Ja sepä alkoikin sitten hyvin!

Leevi sai ERIn ja SA:n ja voitti luokkansa! Sitten äkkiä koiraa vaihtamaan ja Hiski kehään. Hiskin kehäkierros meni ihan hyvin, joskin se tuntui vähän väsyneen oloiselta. Arvosanaksi tuli EH. Ehkä pidämme Hiskin kanssa taas vähän taukoa ja kokeilemme myöhemmin kesällä, kiinnostaako herraa touhu yhtään enempää. Murrosikä tuntuu olevan näyttelyiden suhteenkin vähän hankalaa aikaa... Leevin kanssa pääsimme sitten paras uros -kehään kolmen muun uroksen kanssa. Tyhjin käsin ei kehästä tarvinnut lähteä, sillä Leevi voitti varasertin ja sijoittui heti Aku-isänsä jälkeen neljänneksi!

Tässä poikien arvostelut suomennettuina:

HISKI

Vielä kehittymässä. Hyvä koko, hyvä pään linja. Purenta ei ole optimaalinen. Suora selkä, hyvät kulmaukset. Etujalat kääntyvät liikaa ulos. Hyvä turkki. Hyvät sivuliikkeet, takaliikkeet liian ahtaat. Hieman korkealla kannettu häntä liikkeessä.     NUO EH

LEEVI

Kehittymässä. Vahva, hyvinrakentunut. Hyvä pään linja. Hyvä ylälinja ja kulmaukset. Hyvä turkin laatu. Ikäisekseen hyvin tasapainoiset sivuliikkeet.    JUN ERI1 SA PU4 VASERT

Leevin kanssa pitää toki vielä harjoitella PALJON. Ravaaminen sujuu hyvin, mutta paikallaan seisominen on kovin vaikeaa vilkkaalle pikkupojalle. Pöydällä seisomista vaikeuttaa se, että Leevi on niin kovin innoissaan, kun joku vieras tulee häntä kopeloimaan... Joka tapauksessa alku oli upea ja jatkoa toivottavasti seuraa. Kyllä Leevi vaikuttaa meidän pojista kaikista lupaavimmalta ja innolla odotan kesää, että päästään tositoimiin!