Otettiin viikonloppu rennosti ja lähdettiin Hattulaan lihapatojen ääreen toukokuun ekana viikonloppuna. Leevi oli innoissaan paikanvaihdoksesta, kun oli uusia rapsuttajia ja jänniä maisemia. Naapurin kissa sai Leevin jopa karkaamaan aidan läpi! Taisi olla ensimmäinen kerta sitä lajia... Leevi jäi hädissään aidan viereen pyörimään, kun ei päässytkään enää samasta reiästä pihalle takaisin, mutta onneksi huomasin nopeasti karkulaisen.

Lauantaina oli vuorossa Suomen ensimmäinen NORD-näyttely Tampereen messukeskuksessa. Pirkkahallissa oli mukavasti tilaa varsinkin lauantaina ja tunnelma oli leppoisa. Tuomarinamme oli Saija Juutilainen, joka tykkäsi kovasti Leevistä. Leevi tuntuu pärjäävän suomalaisilla naistuomareilla, lieneekö syynä hurmaavat poskipusut ja heiluva häntä? Tuloksena oli hieno toinen sija paras uros -kisassa ja NORD varaserti! Leevi esiintyi todella hienosti ja rauhallisesti, ja meillä taisi molemmilla olla ihan kivaa!

Sunnuntaina oli vuorossa KV-näyttely, johon oli ilmoittautunut enemmän koiria. Tuomarina oli Andrew Brace Irlannista. Arvostelussa oli pelkkää hyvää, mutta SA jäi silti saamatta. Tulos ERI4. Tuttuja tuli taas nähtyä ja viikonloppu oli muutenkin oikein rentouttava. Seuraava näyttely on kesäkuun puolivälissä Kotkassa, ja se onkin sitten viimeinen kerta valioluokassa! Kaksi päivää Kotkan näyttelyn jälkeen Leevi täyttää 8 vuotta ja veteraanikehät korkataankin sitten länsinaapurissa.

IMG_8885.jpg