Saammeko esitellä...

ROTSHCARD LEOPOLD  "LEEVI"

s. 18.6.2010

Kaikkien (myös meidän itsemme) suureksi yllätykseksi meille tulla tupsahti vielä kolmaskin corgiotus. Kävimme 25.9. Karkkilassa ryhmänäyttelyssä (Hiski erinomaisella arvostelulla EH JUK1) ja sieltä suunnistimme Vantaalle hakemaan uutta perheenjäsentä. Leevillä oli rankka päivä, kun kesken päiväunien piti lähteä pitkälle automatkalle uuteen kotiin ja tutustua kissoihin ja kahteen lajitoveriin.

Tutustuminen meni kaikin puolin hyvin. Hiskiin Leevi tutustui jo hakumatkalla ja Taavi nuuski pennun takapihalla. Taavi rakastui Leeviin siltä seisomalta! Sen naamalla oli koko illan onnellinen virnistys ja se oli selvästi ylpeä uudesta vauvastaan. Kissat tuijottivat pentua vähän aikaa silmät suurina, mutta koska corgit ovat niille arkipäivää, eivät ne jaksaneet tulokkaasta sen kummemmin kiinnostua. Tuumivat kai: "Ai jaa, tuo on taas tuota lajia, ei tuosta tarvi välittää..." Leevi katseli kissoja uteliaana, muttei ruvennut jahtaamaan niitä (ainakaan vielä!).

Leevillä tuntuu olevan hyvät hermot ja unenlahjat. Se saattaa nukahtaa keskelle lattiaa eikä herää, vaikka muut liikkuvat ympärillä. En tiedä, onko vielä alkujännitystä, mutta Leevi vaikuttaa hyvin rauhalliselta tapaukselta. Se hakee vielä aika paljon turvaa jalan juuresta, mutta uskaltaa myös seikkailla pihalla itsekseen ja on luottavainen. Toivotaan, että kaikki menee jatkossakin hyvin eikä tule suurempia kähinöitä...