Kesä oli lyhyt ja vähäluminen. Myös näyttelykesä meni aika huomaamatta ohi, koskapa en kovin moneen näyttelyyn osallistunut. Viimeisimmät kemut olivat heinäkuussa Mikkelissä ja elokuussa Kouvolassa. Mikkelissä oli upea ilma, hieno näyttelypaikka ja mukavaa kehänlaitaseuraa, tuloksena sieltä ERI1 SA PU2 ja vieläpä ruotsalaiselta tuomarilta! Heikäläisiltä Leevi on yleensä vetäissyt EH:n, joten pieni yllätys oli moinen menestys. Tuomari totesi Leevistä: "Gammal gubbe", ja kyllähän sitä on itsekin miettinyt, että pikkupoika (toivon mukaan) porskuttaa veteraanikehissä ensi kesänä.

Kouvolan kotinäyttely on ollut meille perinteisesti hyvä näyttely, niin nytkin. Cardeja oli mukana ainoastaan kolme, joista Leevi oli ainoa uros. Pirjo Aaltonen tykkäsi Leevistä edelleen ja SA riitti tällä kertaa ROPpiin asti. Onneksi cardit olivat kehän viimeinen rotu, joten kovin kauaa ei tarvinnut loppukehiä odotella. Leevi esiintyi ryhmäkehässä todella hienosti, joten hyvä mieli jäi, vaikkei siellä menestystä tullutkaan.

IMG_8080.jpg

IMG_8092.jpg

Viikon päästä ollaankin Venäjänmaalla kisaamassa. Kaikenlaista dokumenttia, rokotusta, lääkitystä ja todistusta on pitänyt hankkia yhden päivän matkaa varten, mutta toivottavasti se on sen arvoista. Jännittävää se ainakin tulee olemaan ottaen huomioon, etten osaa yhtään venäjää....