Seija kutsui meidät lauantaina Vantaalle pentutapaamiseen ja mehän sitten suunnattiin sinne koko porukan voimin. Paikalla olikin mukavasti tappijalkoja, noin 13 kpl. Olivat niin liikkuvaisia, ettei laskeminen oikein onnistunut...

Koirat jaettiin ensin kahteen aitaukseen, mutta pikkuhiljaa päästettiin kaikki samalle puolelle melskaamaan ja nätistihän nuo koiruudet osasivat olla. Leevi hätääntyi aluksi, kun joutui eri aitaukseen Taavin kanssa ja meinasi syödä itsensä aidasta läpi... Leevin sisaruksista paikalla olivat Madde, Iida, Kalle ja Riku. Hiski näki pitkästä aikaa emonsa, kun Kerttukin oli tullut paikalle. Äippä pisti pojan ojennukseen!

Iida ja Leevi olivat todella samannäköisiä, Iida oli vain pienempi ja äänekkäämpi. Madde oli tytöksi aika iso ja pikkuinen Kalle puolestaan oli saanut kokoa lisää. Pentujen luonne-eroja oli mielenkiintoista seurata isossa porukassa.

Ja Taavilla oli kivaa... PÖÖÖYYYPÖYPÖYÖY!!!! Herra sai muutaman juoksusätkyn ja yritti saada muut jahtaamaan itseään. Sandran seura miellytti Taavia eniten, niinkuin viimeksikin. Taavin mölinä tuntui huvittavan immeisiä ja sanoimmekin kaikille, että se puhuukin puolaa...

Mukavan kaksituntisen jälkeen meillä oli kolme erittäin uupunutta koiranpoikaa. Tuntuivat olevan aika väsyneitä vielä seuraavanakin päivänä. Kiitokset emännälle ja isännälle hyvästä ruoasta ja hauskasta iltapäivästä!