Aamupäivällä puksuteltiin junalla Tikkurilaan, jossa Kati ja Harri odottelivat meitä ja matka jatkui autolla Lohjalle. Näyttelypaikkana oli hieno rantapuisto. Kehät olivat hiekalla, mutta teltat sai puiden varjoon nurmikolle. Olin unohtanut ottaa kevythäkin mukaan, mutten sitä olisi kyllä tarvinnutkaan. Tullessamme paikan päälle ripsutteli vähän vettä, mutta pilvet hävisivät nopeasti ja kehän alkaessa oli jo kuuma. Tuomarina oli Pirjo Aaltonen, joka jakoi paljon ERIä tänään ja PU-kehässäkin oli peräti 7 koiraa kaikkiaan 9 uroksesta. Leevi esiintyi aika hyvin, ja seisominenkin onnistui pienen suunnankorjauksen jälkeen... Leevi halusi nähdä, mitä cockerikehässä tapahtuu! :)

Veteraani-Harri vei ansaitusti voiton, Leevin iskä Aku oli kakkonen ja Leevi hienosti kolmas. Arvostelu oli seuraavanlainen: Vahvaluustoinen, riittävän pitkärunkoinen uros. Tyypillinen vahva pää, hyvin asettuneet korvat. Hyvä eturinta. Hyvä, vahva runko. Takakulmaukset saisivat olla voimakkaammat. Hyvä karvapeite. Hyvä, tiivis ylälinja. Taka-askel jää lyhyeksi sivuliikkeessä, hyvät edestakaiset liikkeet.

lohjaleevi-normal.jpg
(kuva: Sinikka Mattson)

Paluumatka meni mukavasti pendolinon kyydissä. Saimme ison koiran paikan aika täydessä junassa, joten jalkatilaa ainakin oli! Leevi nukkui koko matkan sikeästi tuolin alla, ja sitä piti oikein herätellä Kouvolaan saavuttaessa... Lohjan keikka oli sellainen mukava "välipala" ennen seuraavaa KV-näyttelyä, joka on ensi viikolla Kotkassa.