Varhain aamulla lähdettiin Tampereelle Piritan kyydissä. Mukana olivat myös Milka ja Hippi. Cardikehässä oli 31 koiraa, pemuja yksi vähemmän. Tunnelma urosten keskuudessa oli hieman rauhaton, ja nuoret pojat vähän uhittelivat toisilleen. Valitettavasti fiilis tarttui Leeviinkin, ja mulla oli täysi työ, että sain pidettyä sen aisoissa. Ravatessa oli vähän turhan kiire edellisen perään eikä isäukon pärstä miellyttänyt Leeviä edelleenkään. Pöydällä seisominen puolestaan meni hyvin! Kaikesta huolimatta tuomari piti näkemästään, piti Leeviä iloisena poikana ja laittoi sen valioluokan ykköseksi.

Paras uros -kehässä oli 6 koiraa, ja Leevi viitottiin jälleen ykköspaikalle. Ja niin saatiin se oikea CACIB, vaikkei sillä enää teekään mitään...! ROP-kehä menikin sitten jo paljon paremmin ja Leevi ravasi itsensä hienosti VSP:ksi. Voiton vei upea veteraanimummo Bebi.

Tuomarina oli Tuula Pratt ja arvostelu meni näin: Iloinen valiouros, jolla kaunislinjainen pää ja miellyttävä ilme. Vahva kaula. Erinomainen selkälinja. Tasapainoisesti kulmautuneet vankat raajat. Erinomainen rintakehän vahvuus ja pituus. Hyvät, vapaat liikkeet. Oikea hännänkiinnitys. Hyvä turkki.

Rotshcard_VSP_Pirtek_ROP-normal.jpg

(kuva: Marika Juhola)

Leevi on aloittanut tämän vuoden kerrassaan upeasti: 6 näyttelystä 2x PU1 VSP, 3x PU2, 4x CACIB ja 1 SERT. Mieletöntä... Seuraavaksi vuorossa olisi Lohjan ryhmis ja siitä viikon päästä Kotka KV. Katsotaan, jatkuuko hyvä tuurimme...