Perjantai-iltana 8.6. lähdettiin Leevin kanssa junalla Vantaalle kasvattajan luo yöksi. Pelastimme erään nuoren miehen matkan (matkusti pummilla!) ja konnarikin ihastui Leeviin niin, että antoi sille oman matkalipunkin! 9.6. olin Leevin kanssa Tampereella erkkarissa. Tuomarina oli Roslyn Ellwood Englannista ja arvostelu oli seuraavanlainen: Hyvä pää, mutta korvat voisivat olla suuremmat. Liikkuu hieman ahtaasti edestä. Tasainen selkälinja. Haluaisin häntää kannettavan hiukan matalammalla. ERI NUK2

16.6.2012 oli puolestaan Kotkan Ruusun vuoro. Menimme Kotkaan junalla, ja äippä halusi tulla matkaseuraksi verestämään vanhoja muistoja Kotkasta. Ilma oli aika kuuma, mutta onneksi saimme häkin varjoon ja kehäkin oli aamupäivällä, joten Leevissä oli sopivasti virtaa jäljellä. Pemuille oli tullut ERIä hyvinkin runsaasti, mutta cardeille arvostelu tuntui olevan tiukempaa (tai sitten laatu oli vaan huonompi!). Meille napsahti SA puolen vuoden yrittämisen jälkeen ja yllättäen vain kaksi urosta sai vaaleanpunaisen lätkän. Leevi ja Jenkki kamppailivat siis palkinnoista Jenkin vetäessä pitemmän korren. Se tulikin Suomen valioksi ja me saimme "ähäkuttipalkinnot".  Pitkän kuivan kauden jälkeen mikä tahansa ruusuke kelpasi minulle kyllä vallan mainiosti!

Tuomari Noreen Harris, Australia
Arvostelu: Hieno, vahva, maskuliininen pää, hyvä korvien asento. Hyvin kehittynyt rintakehä. Lihaksikas takaosa. Hyvä selkälinja & hännän asento. Liikkuu erittäin hyvin. ERI1 SA PU2 VARASERT VARACACIB

Kesäkuussa vietetään myös synttäreitä: Leevi täyttää 2 vuotta 18.6. ja Hiskille tulee 3 vuotta mittariin 29.6. Onnea molemmille!

Ja lopuksi vielä toivotamme hyvää juhannusta ja kesän jatkoa kaikille lukijoille tämän hienon ritarillisen perhosen myötä!