Tuomarina oli Päivi Eerola ja osanottajia cardeissa vain kaksi, Hiski ja Hipsu.

Arvostelu: Hyvin kehittynyt, edukseen esiintyvä, vankka urospentu. Hyvin ilmeikäs. Tyypillinen pää. Keskimmäiset alaetuhampaat ulos purennasta. Sopiva kaula. Riittävän tasap. kulmaukset. Korkealle kiinnittynyt häntä, jonka pentu kantaa tiiviisti selän päälle kiertyneenä liikkeessä. Hyvässä kunnossa, miellyttävä käytös. 

Taidatkos sen paremmin sanoa... Muuten hyvä, mutta häntä kuin karjalankarhukoiralla ja hampaat vähän harottaa. Tuloksena oli PEK1 ilman KP:a ja Hipsu sai pokata pokaalit KP:sta ja ROP:ista. Hiski kyllä osasi esiintyä, siitä on annettava kaikki kunnia! Ravaaminen meni todella hienosti hihna löysällä ja katse eteenpäin. Muutenkin poju on oikein reipas ja sen kanssa oli kiva käydä näyttäytymässä. Harjoitusta, harjoitusta vaan... Hampaiden suhteen ei voi kai muuta kuin toivoa, että leuat vielä kasvavat leveyttä ja hampaat asettuvat uomiinsa.

Olen ilmoittanut Hiskin kolmen viikon päästä olevaan Sysmän ryhmikseen, mutta tuomarimuutoksen takia siellä on nyt sitten sama tuomari kuin tänään. Täytynee miettiä, kannattaako sinne lähteä... Toisaalta onhan se näyttelymaksu maksettu, hukkaanhan se menisi jos jättäisi näytelmän väliin. Saisipahan ainakin kokemusta, jos ei muuta.

Kiva oli kuitenkin käydä katsomassa penneleitä, ne on aina yhtä ihania! Hiski taisi myös vähän rakastua Hipsuun...