Lähes kolmen kuukauden tauon jälkeen lähdettiin näyttelyyn Lappeenrantaan. Kävin Leevin kanssa harjoittelemassa koitosta varten mätsärissä pari viikkoa sitten ja se menikin ihan mallikelpoisesti: tuloksena oli pienten koirien sinisten kakkostila! Siitä huolimatta se kehään meno jännitti (kuten aina), kun mielessä pyöri vain se viimekertainen hepuli-ulina-volina -esitys Lahdessa. Tein tunnin mittaisen aamulenkin ja heittelin keppejä matkan varrella, jotta sain ylimääräistä energiaa vähemmäksi ja se ilmeisesti auttoi, koska nyt mentiin kehässä ihan eri lailla kuin viimeksi. Uroksia oli vain kolme, ja Leevi oli yksin luokassaan. Pöydällä olo meni ihan nätisti, mitä nyt pylly putosi kerran pöydän pintaan. Liikkuminen meni hienosti ja jopa seisominen onnistui! Totesin, että enää ei kannata kehässä käyttää 'seiso'-sanaa. Se on varma tapa saada Leevi istumaan... Näytän vain sormella merkin, en muuta.

Arvostelu oli seuraavanlainen: Erittäin hyvä tyyppi. Komea pää, silmät ja korvat. Voimakas rintakehä. Hyvät kulmaukset, seistessä kaikki raajat kiertyvät ulospäin. Epävakaat etuliikkeet ja töpöttävät taka-askeleet.

Tuloksena oli EH, kuten valtaosalla cardeista tänään. Pari H:ta ja jopa yksi T:kin nähtiin. Hienon esiintymisen ansiosta tunnelma oli kuitenkin oikein hyvä! Tuomari Tapio Eerola sanoi, että poika tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen. Kroppa on hyvä, mutta liikkeissä on vielä parannettavaa. Tästä on kuitenkin hyvä lähteä kohti uusia karkeloita, seuraavaksi siis Lahteen.