Aamupäivällä matkattiin junalla Lahteen, ja jo Lahden asemalla törmättiin cardiganneitoseen! Se ei tosin ollut näyttelyyn menossa, joten Leevi antoi vain pikaisen poskisuudelman ja sitten lähdettiin pikkuhiljaa talsimaan kohti messuhallia. Näyttelyn käytössä olikin vain yksi halli (ent. Lahti-halli), ja oli aika vaikeaa löytää häkille paikkaa. Loppujen lopuksi sain paikan ihan kehämme vierestä parhaalta paikalta! Cardeja oli kisassa 13 kpl, joista 7 uroksia. Tuomarina oli Leni Finne, joka pitää arvosteluissa tiukkaa linjaa. Leevi olikin ainoa uros, joka sai ERIn + SA:n, joten PU-kisa oli lyhyt ja ytimekäs.

lahti_ry_2014%20051-normal.jpg

ROP-kehää odotellessa Leevi keskittyi kerjäämään rapsutuksia vieressämme istuneilta naisilta. Pettymys ja hätä oli suuri, kun naiset lähtivät pois kesken kaiken eikä rapsutuskiintiö tullut täyteen... ROP-kehässä vastassamme oli veteraaninarttu, joka vei pitemmän korren Leevin ollessa VSP. Hyvä niin, sillä emme joutuneet jäämään ryhmäkehiin asti. Olin aika flunssainen ja väsynyt, joten oli ihan mukava päästä vetoisesta hallista nopeasti kotiin.

lahti_ry_2014%20054-normal.jpg

Näyttelyvuosi 2014 korkattiin siis varsin mallikkaasti, ja seuraava koitos onkin sitten Latviassa! Vähän jo jänskättää... Ensi viikolla käydään hakemassa vielä rokotukset, jotta pääsemme matkustamaan.